Grattis till oss!

Att det har gått så fort. Vansinnigt fort. Nu sitter jag här igen och skriver bloggens inlägg #502. Det var exakt ett år sedan Grodan och undertecknad tog initiativet till denna blogg och med oss hade vi även PTPE. Senare har även Matty och Tompa anslutit.

Så här såg det ut den 28 februari 2009:

"Efter att ha låtit den svenska pöbeln värma upp bloggscenen under några år är det nu dags för oss att visa hur det här bloggandet var tänkt att gå till. inget caffelatte-sörplande, inga falska modetips, inga idioter utan något vettigt att säga.

Bara tre grabbar och våra intressen!
Bara Fotboll och Fylla!

Redaktionen"


Det har hänt oerhört mycket sedan dess.

och vad har vi blivit(?):
/Don Juan


A+P=?

Real ser riktigt vassa ut, det får man ge de. De har till skillnad från Barca tempo när de anfaller. Spelar rakt och enkelt. Sen har de Higuain. Frågan är hur länge Benzema kommer nöja sig med bänken.

Barca imponerade förvisso idag...men ibland tar det så ofantligt lång tid innan nollan väl spricker. Cred till laget idag som slog tillbaka efter den enorma försvarsmissen. Måste vara oerhört psykiskt nedbrytande att lite lojt släppa in ett mål i 81:a när man fullkomligt dominerat matchen.

Domarinsatsen var återigen låg och hur tänkte domarteamet när man blåser av Zlatkos mål? Oklart.

Den stora frågan är hur många mål Pontus Kåmark gjorde bakom kulisserna?

/Don Juan



Gissa rubrik

Världsklass! Första perioden mellan Kanada-Ryssland hade allt. Lite trist att kanadickerna verkar ha avgjort matchen, men sovjätterna är alltid luriga. Jag räknar med ett snabbt ryskt mål i andra. Heja heja.

Världsklass! Herrarnas stafett. Minus till Hellner som inte lyckades med att bryta någon ny norsk stav...

Världsklass! Tveksamt om någon överträffar denna sågning. Intressant att AB tillåter detta.

Världsklass! Kalla ställer upp imorgon i kvinnornas stafett. Lär inte missa.

Mindre världsklass! Vi diskuterade det idag. Inter gick ut med att Julio Cesar råkat ut för en bilolycka. Köpte ni det? Vi gjorde det inte.

Edit: Jävlar vad Kanada bränner på nu.

/Don Juan

ladda lite

Riktigt igång på gymmet nu. Blir ett pass nu för att ladda för kvällens OS och Inter-Chelski med grabbarna. Jävlar vad jag fastnat för OS. Har inte kollat på curling, skridskor och andra tävlingar som kan ifrågasättas om det egentligen är en sport ännu, men annars är jag klistrad framför tv:n.

Det man kan konstatera är:

1. Petter Northug förtjänar att få en ordentlig käftsmäll.

2. Snubben som kommenterar skicross kan plockas bort direkt. Den så kallade "expertkommentatorn" trodde att det gick riktigt uselt för svenskan i kvalet men kom i själva verket in som etta. Dessutom om man håller tummarna för att det ska gå bra för norskorna så gör man bort sig. Således förtjänar även han en ordentlig käftsmäll.

3. Charlotte Kalla är fortfarande snyggare än Anna Haag.

4. Svenska skidlandslaget sysslar med mycket inavel, vilket har resulterat i alldeles för många sjukdomar.

5. Att damhockey bör plockas bort har vi redan konstaterat. Nästa steg är att sätta munkavel på folk som inte bör uttrycka sig i media. Kim Martin efter 1-13 i baken mot Kanada och 1-9 mot USA i semifinalen: "Vi siktade på OS-guld".

6. Helena Jonsson - avgå!

/Don Juan

Hat-krönika

Dagens kritik kommer givetvis att riktas mot Sveriges för tillfället mest hatade människor, där hela ledningen bör förslagsvis skjutas(?). Nio av tolv månader så har Sverige vinter, hur det kan ha undgått hela SL:s organisation är för mig en gåta. Varje år när det snöar så blundar SL och fortsätter med sin strutsmetod. Det frångår mitt förstånd att ingenting har gjorts. Nu när Sverige dessutom fått smaka på den ryska vintern så ökar min avsky mot SL. Givetvis är jag inte ensam om detta förakt.

Inför dagen hade SL, fortfarande ganska tagna av det "plötsliga" vädret, gått ut och uppmanat alla att stanna hemma. Hur är det möjligt att en storstad av rang ska sluta att fungera på grund av SL:s inkompetens och totala brist på förberedelse?

Nåja, vi har alla insett SL:s enorma brister och det finns inte så mycket man kan göra för denna vinter. Det som dock verkligen gör mig helt vansinnig är SL:s kanske största brist: kommunikationen. Idag på vägen till skolan lyckades jag efter många om, men och inställda bussar ta mig till Södra station för att ta pendeltåget till Flempan. Innan dess hade det florerat ut i media, samt även på SL:s hemsida att det rådde halvtimmestrafik på pendeltåget mot Södertälje C, vilket så även sas i de inspelade bandet som kom ut i högtalarsystemet vart femte minut. Den informerade rösten sa även att man skulle titta på stationens monitorer för exakt information.

Första gången jag kollade skulle tåget komma 10.10 (klockan var då 10.00). När jag sedan tittade på skärmen igen hade det ändrats till 10.20. Tredje titten visade 10.30 och ju mer jag kollade så tickade klockan uppåt. När jag sedan börjar surra med några damer vid perrongen så visade sig att det stått där i en och en halv timme och att monitorn hållit på så hela tiden.

När tåget väl anlände 10.55 så kunde man se följande på monitorn:
10.55 Södertälje C
10.55 Södertälje C
10.59 Södertälje C
11.01 Södertälje C

Hur var det nu SL, skulle man kolla monitorn för exakt information?

Det är för mig obegripligt hur kommunikationen kan brista så enormt och hur lurade vi betalande frusna resenärer blir. En enkel lösning på det hela hade givetvis varit om de med jämna mellanrum utropat vart tågjäveln befann sig istället för att ge hopp till oss tappra resenärer. Det fanns många som stod vid perrongen tillsammans med mig som hade kunnat vända hem, tagit en fika eller hittat en alternativ resväg.

AVGÅ ALLA!


/Don Juan

Bra helg

Ganska så spårad kväll igår med klassen. Mycket skratt, skandaler och fylla. Ja en komplett kväll helt enkelt.

Måste även passa på att korrigera gårdagens inlägg angående vad som egentligen hände med snubben i SL-kuren. Jag hade alltså inte enbart gått fram till snubben och ställt frågan vem han ansåg var snyggast mellan Kalla och Haag. Utan jag hade även gjort vissa gestikuleringar som enligt min egen utsago liknade en skidåkare på spåret, medan de andra hävdade att jag stod och juckade. Vad snubben i SL-kuren uppfattade det som förtäljer inte riktigt historien, men vill minnas att han såg något frågande ut angående vad jag egentligen sysslade med.

/Don juan

Magi

Sebastian Eguren är nu alltså helt klar för de Svenska Mästarna. Det är fan tårar. Detta måste nog ändå anses som den största värvningen alla tider i Allsvenskan?

***

Magisk intervju med legendaren Erkan Zengin.

***

SL blev igår återigen överraskade över att det snöade och valde därför att ställa in ett flertalet tåg. Passande nog innehöll kvällen bastu med grabbarna, vilket i sin tur inkluderade Sol med lime och sen ännu mera öl.

Hockeyn var en besvikelse. Vi bytte istället kanal för att se slutet på skidtävlingen. Vi dömde ut Haag inför upploppet, men oj vilken comeback. Därefter startade de livliga diskussionerna oss emellan. Tompa + sällskap kunde inte förstå mina känslor för Charlotte Kalla och drog till med att Haag var snyggare.

Jag fick sedan rätt efter att ha frågat snubben i SL-kuren.

Ikväll blir det galej som Tompa skulle sagt. Fest med klassen. Kommer bli intressant!


Måste avsluta med att säga att det enbart är en vecka kvar nu!

/Don Juan

Lättklätt

Fick in ett mejl om att jag alltid blir kär. Tänkte inte orda särskilt mycket om det utan enbart kort och koncist förklara min tankegång. För några år sedan modifierade jag och Grodan ordet agape som förekommer i det Nya Testamentet. För det kristna innebär det att människor ska omotiverat älska gud - som att andas, man behöver inte tänka på det utan man bara gör det. Eftersom att vi är åt det ateistiska hållet så bytte vi ut Gud mot vackra kvinnor.

Vi uppskattar alltså vackra kvinnor och hyllar dem som hyllas bör. Nu var det inte riktigt så här det egentligen gick till, men huvudsaken är att ni förstår mitt resonemang.

***

Laul redogjorde allt som egentligen behövs att sägas om skandalen kring diverse utmärkelser: "Nytt dunderfiasko av Helena Jonsson – var det inte hon som vann Bragdguldet, samt Jerringpriset tack vare ett gäng radiolyssnare från norr? Jag vet inte vad hon skyllde på den här gången, om det var saltet, vädret eller SVT:s grafik?"

***

Eguren på väg till AIK. Tungt. Måste svida det där...

***

Mer sånt här i OS, tack(!):



Hetast just nu i OS:
Lindsey Vonn
Madeleine Dupont
Charlotte Kalla
Clair Bidez

Kalla kommer undan med sitt guld och söthet trots att hon inte gjorde som övriga tre.

/Don Juan

Sett och hört

OS bjuder inte enbart på spännande tävlingar utan även på ganska så klockrena kommentarer.

Bäst igår var givetvis den svenske skidåkaren som åkte fel inne på arenan och kunde(?) teoretiskt ta ett brons. Efter loppet konstaterade han: "jag är skidåkare inte orienterare".

I det loppet Kalla tog guld under gårdagen så intervjuade de även den andra svenskan som hamnade på en fjärdeplats dvs den kanske jobbigaste placeringen att hamna på i ett mästerskap. Hon från SVT frågade svenskan efter loppet vad hon tyckte om Kallas guldmedalj. Avd Precis det man vill höra när man förlorat en medalj med bara någon sekund.

Damhockey skall tas bort, det var på tiden. Förutom att det är sjukt tråkigt att kolla på så vinner Kanada med 20-0 varje match. Har de någonsin förlorat en match? Istället kanske det är på tiden att de utvecklar och ersätter hockeyn med snöfotboll. Frågor på det? Maila gärna in andra förslag.




Tänkte avsluta med att säga att jag är kär....i Charlotte. Någon som vet om hon är singel?

/Don juan

Varning till känsliga läsare!!!

VARNING! Följande är humor på extremt hög nivå. Läs på egen risk! Detta är taget från en seriös skoluppgift under tredje året på gymnasiet. Skribenten till följande uppgift är inte en av oss och kommer således förbli anonym. Däremot så "hittade" två av oss detta ark under vår tid på gymnasiet och var givetvis tvungna att dela med oss, omtänksamma som vi är.

Skoluppgiften gick ut på att skriva en platsansökan till en utvald annons. Jag vill återigen betona att detta var en seriös uppgift vilket självfallet innebär att det är ett betygsunderlag. Värt att notera att läraren slutade rätta någonstans i mitten efter att inte ha hittat en enda mening utan något form av fel.

"Arbete som Risk-/Brandingenjör

Jag såg er ansökan på arbetsförmedlingens hemsida om att ni ansökte om en Risk-/brandingenjör i Nyköpings kommun.

Jag är en 19 åring som pluggar sista året på gymnasiet med teknisk inriktning. Nu till sommarn så ska jag ¬dra om i lumpen och göra en brandingenjörsutbildning och kommer under den tiden även göra Räddningsverkets vidareutbildning för brandingenjörer (RUB). När jag väl muckar så tänkte jag att de var bra att ni hade fått en ansökan från mig då jag säkert ska ansöka då igen om inte denna ansökan får svar.
Jag har alltid haft intresse för det militära, jobb som sjukvårdare eller brandman. När jag såg denna annons tänkte jag att jag lika gärna kunde ta och försöka mina ambitioner om att få arbeta inom någon av de arbetsbranscherna. Eftersom jag kommer få den utbildningen ni kräver och även ledar- och samarbetsutbildningar i lumpen så ser jag mig själv som en bra kandidat för detta arbete.

Jag tränar väldigt mycket på fritiden som jag har. Jag gillar utmaningar då jag spelar rugby 3 gånger i veckan med ett seniorlag i Stockholm.

Som jag sa här uppe så är ett av mina stora intressen idrott speciellt rugby och basket, datorer, umgås med vänner och att gå omkring i Stockholm. (Här slutade läraren att rätta.)

Då jag nästan är klar med min utbildning i gymnasiet så ligger mitt snittbetyg på runt 15, men kommer att höjas nu efter den sista terminen. Jag jobbar väldigt hårt med de ämnena som jag gillar, men jobbar även på i de ämnen som man inte gillar lika mycket.

Jag jobbade förra sommaren på Sköndals tekniska avdelning som parkskötare och under 2005 jobbade jag som snickarassistent under 3 veckor.

Jag bifogar min meritförteckning och kopia på ansökan samt en kopia med mitt betyg.

Med vänliga hälsning


XXX"

Varsågod.

/Don Juan

Tankar kring "Vem kan slå Filip och Fredrik?"

Efter att ha sett på "på spåret" kan man konstatera att Filip och Fredrik gör bort sig på ganska så många frågor. Däremot på programmet "Vem kan slå Filip och Fredrik?" Så framstås de båda som två allmänbildade herrar.

Jag tror ni förstår vilken slutsats jag är ute efter...

/Don Juan

I förskott

Glad alla hjärtansdag -  i förskott. Bjuder på dennna länk:  Tårar.



/Donnie J

Helgens låtar

Helgen är snart här och vad är då hetast på dansgolvet?

FK rekommenderar:



På efterfesten kan man lugna ner tempot lite med denna sköna låt:




Kör hårt.

/Don Juan

Jag Will

Varför är man ständigt sugen på att spendera?
Shopaholic?
Börjar bli som pinglorna?
Råtagg på allt från elektronik till clothes. Från clothes till bärs. Från bärs till alla möjliga onödiga accesoarer.
Jag vill ha en Iphone, nya stekarpjuck, nåra riktigt schyssta skjortor, en tvättkorg, en bluray-spelare, en vit kavaj...
Det där var bara början.
To bad att man inte är rich.


På tal om ingenting
...
Håller på att susa igenom Snabba Cash.
Kände att eftersom filmen var jävligt tung så borde boken i vanlig ordning vara ännu bättre.
Skönt språk. Exakt min stil. Svår att släppa ifrån sig.
Jävligt. Mycket. Punkter. . . .

K-branschen kanske är ett bra alternativ för att höja det egna kapitalet något. Sälja snö verkar ju inte vara så jävla svårt. Får börja med att klippa mig. Håret börjar bli lite långt. Kan man säga till frisörskan att man vill klippa sig som JW? Hajjar hon då?

^^

Ingen direkt sorglig hemmadebut i Fulham av äldsta brorsan Elm. Låg säkert sömnlös hela natten. Ringde och håna brorsorna. Ett mål, ett ass och löpvilligast i hela Premier League igår är en rätt skön story att ha i bagaget.
Hodgson ser ut att digga killen.
Kul.
Vem hade kunnat ana att David helt plötslich skulle ligga i topp meritmässigt bland de tre rödhåriga smurfarna?
Btw, Spurs tonight!


För övrigt: Steksemester till Turre-land på g.



// Tompa

Snart dags

Media skriver om David Elms "succé". Herregud det har gått en match. Gjorde inte Elmander ett mål direkt när han kom till Bolton? Se hur det har gått för den grabben...

....fast å andra sidan, vem trodde egentligen på att denna Elm skulle lyckas? Han har för mig fortfarande en hel del att bevisa om han ska bli aktuell som landslagsman som herrarna på Aftonbladet surrar om.

Vi kommer snart (när halva Sveriges startelva består av Elm) bli jämförda med Kina där alla heter Ching Chong.

***

På tala om Kina. Såg femmans nya program "Vinterspelen i OS 2010" igår där Glenn Hysén tävlade för Kina och kom överlägset sist. Vilken pajas.

I övrigt har programmet extremt lågt underhållningsvärde om man bortser från Felix Herngren (som visserligen har ganska billiga kommentarer).

***

"Ångest"dagen är tydligen på ingång. Bra att man är medveten om det så att man inte gör en Grodan och bokar in en dejt och inser samma dag vilket datum det är som råder. Jag tycker den dagen är högt överskattad och föredrar därför att överraska kvinnorna med spontana ting. Högt tveksamt om jag ska lista en topp-3 på de romantiska ting jag bjudit på - finns en stor risk att folk skulle bli mörkrädda.

Något annat som är på gång är bloggens 1-årsfirande. Då blir det fan skumpa för hela slanten.

/Don Juan

illa

Det där med att barn ska ha lägre immunförsvar måste vara något forskarna har hittat på. När jag var yngre var jag aldrig sjuk. Det gick minst fyra år - typ som OS - mellan varje förkylning. Nu känns det som om man är förkyld hela tiden. Inte bra nu under försäsongen = mindre träning. Det är allmänt känt att Sverige är duktiga på att ge bort pengar i form av diverse bidrag, CSN etc. Borde man då inte få pengar för att man går runt förkyld större delen av året? Nej juste, den borgliga regeringen tog ju bort allt sånt.*

***

Apropå barn. I vissa skolor har de nu äntligen infört att tjejerna och killarna kör för sig på idrottslektionerna. Tog ett bra tag innan någon tänkte till där. Jag kommer ihåg att det var enormt frustrerande när man hade bollen, skulle köra ett snyggt anfall och hade en lärare flåsandes i nacken som skrek att man skulle passa tjejerna vilket man så även gjorde. Tjejen tappa bollen och man fick jaga boll igen.

*För er som inte förstår sig på ironi så var det där en galen krydd från min sida.

/Don Juan

Vad säger ni?

Helt klart imponerande. Lyckades hålla mig vaken genom hela Super Bowl. Kan inte direkt bedöma hur matchkvalitén var men för att vara den första riktiga matchen jag kollar på så var det ganska så underhållande.

Minus med alla pauser, men fullt förståligt när de drar in 20 miljoner per reklam.

"Mitt" lag vann.

***

Dyrestam åkte på en knäskada och blir borta hela säsongen. Ganska trist ändå, skön lirare det där. Men borde inte IFK fundera lite på vad de gör för fel på träningarna nu när snart en hel startelva har slitit av sitt korsband?

***

Dagens fråga är ändå angående någonting helt annat. Om man dejtar en person och det sedan rinner ut i sanden eller tja något annat inträffar som gör att man slutar ses. Hur fångar man upp intresset på nytt? Känns som att både Tompa och Grodan har bättre koll än vad jag har när det kommer till sånt här. Kommentar någon?

/Don Juan

SUPER BOWL

Mitt första Super Bowl. Detta ska bli oerhört intressant! Frågan är vilka man vill se som vinnare. New Orleans Saints har snyggast färger så kör på de. Högt oklart hur detta kan pågå i fyra och en halv timme. Återstår att se om det är värt det. Om man nu håller sig vaken.

***

Har inte riktigt tänkt på det fören nu. Hur fan kunde Sverige hamna i seedningsgrupp två med sin usla FIFA-ranking?

/Don Juan

Polinitisk

Vintern biter sig kvar och alla är jättelyckliga. Eller?
Jag hatar den här iskalla jävla fittperioden av året.
Men vänta, snart börjar de ju töa på allvar också...
Ännu roligare.
Livet leker.

Mina medresenärer på pendeln har nog inga problem med att ligga hundra procent bakom mig i den frågan heller.
Förseningar varannan minut.
Växlar pajj, vagnfel, vagnbrist blablabla.
För det har ju aldrig snöat i Sverige förut.
Vicket jävla skämt.
Och den bästa biten är att infrastruktur-ministern skyller på... Jaa, gissa?
Jo självklart på den förra ministern under socce-eran för fyra år sedan!
Årtiondets stolpskott på dig, ditt feta jävla äckel. Vafan har du gjort i över tusen dagar mer än att checka cashen som rullar in medans du sitter och porrsurfar?

Kanske dock inte ska klaga för mycket på svenska politiker när man får höra om att landshövdingarna i Benin precis sparkat hela dess fotbollslag som nyligen kom trea i ena gruppen i Afrikanska mästerskapen. Man ska tydligen ha varit för "opatriotska" genom att ha kommit efter lag som Nigeria och Egypten (som för övrigt vann hela skiten).
Jaha, se där...
Skönt att världen är full av retards.

^^

Apropå landslag.
Sverige ska tydligen ha fått en "lätt" grupp till stundande EM-kval med lag som:
Holland (oerhört dåliga)
Finland (när slog vi dom senast?)
Ungern (hade vi inte alls problem med i senaste kvalet)

Visst vi hade säkert kunnat få ännu värre med tanke på senaste uppdateringen av vår världsranking.
43:a?!
Men att vi ska ha lätt för dessa lag känns ju som dagens vits.
Hmm.

^^

Som budchaffis lite då och då lär man sig flera roliga saker.
För det första.
Kvinnor, för att låta fin, över 50 ska inte köra bil. I allafall inte i innerstad Stockholm.
Kanske inte gammel-gubbar heller.
Tycker det är ganska kul när folk som känner sig träffade hävda att det är visst så att ni yngre män, jaa ni machomän, är massa ggr mer inblandade i olyckor.
Jaa absolut, men inte för att vi kör sämre. Snarare för att det försigår mer våghalsig körning av den maskulina skaran. Räkna singelolyckor.
Det är lika olagligt att köra trettio på 70-väg som det är att köra över gränsen.
Men det är ju halt?!
Åk kommunalt då för helvete.

För det andra.
Älskar att Solna Trafikskola ligger 50 meter från Stadion. Hah! Valhallavägen, Östermalm.
Vi är fan överallt.

^^

Kika nyligen in Lady Gagas video av flumm-regissören Jonas Åkerlund där våran senaste Hollywood-gullegris Alex Skarsgård är helt underbart inkluderad. På svenska! Hah! Klockis! 
Jag vet, men bättre sent än aldrig!
Ampe och jag garva i allafall arslet av oss när han bara utan vidare lät henne flyga lite...
Gillar snubben skarpt.   




Got my mind on my money and I'm not gonna stay...


// Tompa 


Försäsong

Jag kan nu titulera mig själv som garderobscharmören efter att ha fått reducerat pris respektive ingen avgift alls på två ställen under samma kväll.

Ganska lugn helg med utgång under fredagen och chill hos Grodan i lördags. Det märks att det är försäsongsträning som gäller.

***

Fick återigen besök av SL-kontrollanter under min färd genom stan. Denna gång tog jag inga chanser utan hoppade av tåget innan kontrollen. Mindre kul för de två tjejerna som åkte dit.

***

Grodan och jag konstaterade att legenden Derek Boateng stod för årets markeringsmiss vid Barcelonas 2-0 mål.

***

Bra grupper för både Sverige och Spanien. Skönt.

/Don Juan

Tankar

Många anser att första intrycket säger allt. Jag hävdar bestämt att så inte är fallet. Enligt mig så är det enbart en sida av sig själv som visas upp. Desutom beror allt från fall till fall. Jag vet att jag personligen beter mig på olika sätt beroende på vem jag är med och då har jag svårt att tro att jag skulle vara mer mångsidig än andra.

Alltså, jag ser inte logiken.

***

Jag litar på AIK, men sticker Jorge så har vi sålt hela våran ryggrad. Dessutom är övergångssumman skandalös för Allsvenskans bästa spelare.

Erik Edman. Vad ska man säga.

***

Fredag. Skönt. Mycket idag. Plugg, gym, banken, posten, bolaget. Plugg, käk och sen Dannes födelsedagskalas. Nu kör vi!

Skön myslördag väntar sen och på söndag blir det mer gym. Träningen börjar för övrigt ge resultat. Mumma!

/Don Juan

Skottland del 2

Efter matchen begav vi oss till Edinburgh för att kröka vidare. Väl på plats var jag med om en nära döden upplevelse när jag tittar åt fel håll, kliver ut på gatan och så när blir överkörd. Jävla vänstertrafik. Tror inte ens skottarna själva är medvetna om vilket håll de ska kolla åt.

Edinburgh var klurigt. Alla pubbar med spansk fotboll var fullsatta. Tillslut hittade vi ett ganska mysigt hak med blandade typer i, dock utan fotboll. Medan vi spelade ett parti kort kom en engelsman förbi och surrade lite med oss. Verkade vara en trevlig typ så vi bjöd in honom, men han avböjde artigt och sa att han kanske skulle komma tillbaka senare...

...vilket han så även gjorde. Denna gång i ett helt annat tillstånd - helt dyng. Vi började lira vändtia som tydligen även var populärt i hans land samtidigt som vi surrade om lite allt möjligt. Sen ställde han en fråga som gjorde att han valde att tracka mig hela kvällen och samtidigt hylla Fredde. Han frågade oss om vi föredrog kvinnors bröst eller rumpor mest varpå jag svarade att jag var mer än tutt-människa. Han fick således svårt att ta det svaret.

Han jämförde mig med Gary Lineker i den bemärkelsen att jag verkade vara en felfri typ precis som Gary och att jag bara var snygg och ifrågasatte samtidigt min sociala förmåga. Gary Lineker var en engelsk fotbollsspelare som öste in mål och bland annat spelade för Barcelona. Han blev som mest uppmärksammad när han avslutade sin karriär utan att ha dragit på sig ett enda gult eller rött kort.

"I used to be a pretty boy too" sa engelsmannen. Högt tveksamt enligt Fredde som försökte minst tio gånger att pika honom om han hade något hår när han var yngre, men snubben haja inte. Sedan förklarade han sin kvinnosyn för oss och sa att kvinnor behöver få bra ligg och då är det enda rätta att köra upp den i tvåan.

De diskussionerna spårade ur ganska kraftig sen, stället stängde och vi tog oss alla tre till en nattklubb. Inne på klubben började han bjuda på tequila och öl. När jag frågade om jag kunde få en citron blev jag dödsdömd (om bara blickar kunde mörda). Sen kom en kvinna fram och började ragga på honom, han spelade cool och lekte svårfångad. Hon insisterade varpå han tar tag i henne och lutar sig bakom henne för att se hur rumpan såg ut.



Vi klubbade på och tog oss sedan tidigt på morgonen till flygplatsen för att dra en fet slagg i väntan på flyget hem.

Grym resa.

/don juan

Skottland del 1

Kan ju börja med att svara på Tompas inlägg och bekräfta att whiskey är ingenting för mig. Chockar alltså med att säga att jag var i Skottland utan att dricka whiskey. Innan jag fortsätter surra om resan kan jag meddela er, gott folk, att jag klarade sista tentan på A-kursen. VG på den kursen - check.

***

De på gymet ansåg att det var på tiden att jag köpte ett gymkort efter att ha kört någon månad med frikort. Tror dock inte näsan har krympt för det.

***

Vad ska man säga om Skottland? Kort och koncist: fylla och massa buss. Det som är ganska intressant att säga om landet är att alla städer är inom en radie om två timmar och det är enkelt att ta sig överallt. Sen är det ganska värt att nämna att landet inte spås någon vidare framtid. Det var svårt att hitta någon som inte var våldsbenägen och klädde sig som en kickers. Åtminstone i Glasgow.

Första kvällen spenderade vi i Glasgow. Började på en pub i vårt hostel och begav oss sedan till ett uteställe fullt med MILFs. Fredde nöjd. Det mest intressant var när man skulle på toa. Har aldrig sett en toa som var så ren som den. När man pissat klart och tvättat händerna så står en person som var identisk med han på the green mile och räcker fram papper.

Ganska så runda under fötterna begav vi oss sedan vidare. Fredde hade vita sneakers på sig vilket gjorde att vi inte kom in på något fancy ställe. Hittade sedan en obskyr gränd där vi tog oss in efter att vakten nekat de framför oss och istället släppt in oss, två dyngraka svin. Stället var fullsatt och den höga musiken satte stopp för våra sliskiga repliker. Efter någon timme insåg vi att hela stället var fullt av personer som omöjligen kan ha fyllt 18.

Dagen efter vaknade vi nio med knapp någon sömn i oss överhuvudtaget. Matchdag. Celtic away! Med en enorm huvudvärk begav vi oss till något bondesamhälle, köpte biljetter i celtic-klacken och bara körde! Under uppvärmningen drog vi upp AIK-flaggen och började hojta på Jos Hooiveld. Han blev givetvis överlycklig att vi tagits oss till Skottland för att se på hans debut som blev oerhört lyckad! Trodde Celtic skulle vara bättre, men tveksam om Barcelona skulle gjort det bättre mot ett tufft motstånd. Dobbar före i varje närkamp och en domare som blåste för frispark max tre gånger under matchen.

Återkommer imorgon med vad som hände i Edinburgh under lördagskvällen.

/Don Juan

Som vi ska köra!

What the fuck?
Börjar alla balla ur?
Va ere som händer?

Klart vi köttar på med bloggen!
Skit i allt och alla!
Ett gäng manshoror kan inte bara lägga ner utan någon rysligt bra anledning!
Bara köra!
Och inte bara det... Som vi ska köra!
Vi är överallt!



Don Juan blev i helgen Don John med hela Skottland, frågan är bara hur många whiskey han fick i sig... Själv är jag skeptisk till spanjackens prova-nytt-förmåga. Men man vet aldrig, han har möjligtvis äntligen hittat sitt eget perfekta motgift till kylan. Långkallingarna kanske rentav inte behövs mitt i sommarn längre...

Sladder-Ampe alias Iceman blev Ramundbergets snöprinsessa den gångna veckan med spyor lite här och var samt en riktigt lyckad nick av ett stålräcke. Tyvärr är var det fel part som var gjord av metall.

Matty blev lördagens syndabock med dyngfylla innan ens kvällens utgång hade kommit på tapeten. Stackars övertalade PTPE, som tidigare hade varit högst neggo till supande, fick beordra taxichaffisen till en rundpall.



Visst fan är man inne i träningssvängen!
Varje vardag på gymmet förra veckan. Samt lite hockey på de...
Om man ska få folk att dregla i bastun framåt andra veckan i april.
PT håller du överenskommelsen?

Delikatess-Danne fyller ännu mer gubbe på fredag. 
Dumt att hålla igen.



Go on and pull me under,
Cover me with dreams,
Love me mouth to mouth now,
You know I can't resist.



// Tompa
 

RSS 2.0