Skööönt

Flytten ut till huddinge börjar närma sig med stormsteg nu! Det är snart klart med all jävla renovering som ska göras!
Nu är det bara för resten av packet att invänta min flytt! Hade passat på att njuta nu den här veckan när jag är borta!



Blir ingen fylla med FK i helgen för min del tyvärr då jag ska bege mig till göteborg med syrran!
Kan bli laddat! Sista dagen på jobbet imorrn!
Blir mina första lediga dagar sen en månad tillbaka!



Real har också fortsatt med sin värvningscirkus! Dom värvade Arbeloa, som förövrigt spelade för madridklubben så sent som 2006, från Liverpool. Håll era smutsiga labbar borta från legendariska Liverpool!
Hur som helst vore det kul om Emiliano Insua fick lite mer speltid nu! Grabben har ju sjuk potential!
Passa på att värva David Silva nu också en gång för alla! Hur sjukt vore inte det mittfältet:

Silva------------Gerrard--------------Kuyt

------Xabi Alonso----Mascherano------

(Med en springande Torres på topp)

Det vore nåt det! mmm luktar ligaguld!



/P.T.P.E

Tompa C

Kort presentation av mig som ny i festkommitén:
Börjar med att tacka boysen för detta hedersuppdrag och för medlemskap i FK. Men ändå, Don Juan släng dig i väggen, flickor här är jag... Grodan, trapphuset kommer ihåg dig. PTPE, lär dig kasta pil och dricka riktig öl, Matty, du klarar dig än så länge. 
Haha aja i allafall, pseudonymen Tompa C har ursprung från vår kära lumpentid där jag ansågs lik Tom Cruise till sättet, frispråkigheten och i vissa lägen även utseende. Smeknamn brukar i vanlig ordning vara min grej att uppfinna, men har nu fått smaka på ett eget. Gillar killen så ser bara positivt på det... 
Som person är jag självklart det obligatoriska: fett snygg, grovt galen i sängen och älskar att festa.
Annars så är jag:

- inne på 20e sommarn som resten av gänget
- knegare som har jävligt kul så fort tid finns
- hockeyspelare med välansad kropp trots alldeles för mycket öl
- extremt fotbollstokig
- rågnagare
- spurssupporter
- väldigt ölintresserad (och då inte bara fyllemässigt)
- ödmjuk
- innehavare av ganska användbart långa ögonfransar
- älskar att resa och upptäcka nytt

Mottot är: Lev i nuet

Vill man veta mer är det väl helt enkelt bara fråga efter mitt nummer...

Måste bara tillägga att jag alltid har haft en extremt skeptisk läggning till bloggar överhuvudtaget. Brudar som ska skriva hur de upplever sina liv, asmycket bilder på hår, smink och kläder. Jag menar Blondinbella är ju ett skämt!



Till senaste dagarnas händelser måste kommenteras att dessa var helt lagom innehållsrika med lite bollspel, utgångar, bastu, flyttande av saker, fifa etc. Det blir vad man gör det till, eller hur.
Säger killen som idag avbröt ölandet efter 12 dagar på raken, heltid på det så hajjar ni att det va litet tungt ibland. Visst! 

Mitt älskade Tottenham Hotspurs har nu precis värvat Peter "Höghus" Crouch från Hässleholm, eller vänta han har ju faktist lirat i en del större klubbar sen dess. Men vet faktist inte om jag ska skratta eller gråta över denna specifika övergång. Asså killen är ju allt annat en dålig och får han bara ordning på tentaklerna i rätt lägen kan det bli succé. No doubt, men eftersom Spurs redan har Bent och Pavlyuchenko i liknande roller i laget och som enskilt blivit värvade för mer än vad Crouch nu blivit så börjar man undra vart tanken bakom dessa köp ligger. Scouting frågetecken?
Men som sagt Crouch i par med Defoe igen, förtroende av Redknapp och med tanke på att han tamefan är längre än Kaknästornet så har han alla förutsättningar att lyckas. 
Och släpp för helvete fram Huddlestone i år, inget mera köp till mitten tack. Lägg staschen på andra lagdelar... 
Go Spurs!



Var som vanligt på Råsunda igår och fick se Gnaget lira sin sämsta halvlek i år i form av den första. Fick ordning på prylarna i andra och vann som alltid med 1-0. Tycker så grymt synd om Pierre som aldrig får lira från start, förstår verkligen inte. Killen är riktigt bra, ung och lovande. Låt honom spela annars tappar vi återigen en talang i tidigt stadie...
En sak till när vi ändå är inne på AIK-snack. Är hela linjedomarkåren stolpskott i Sverige? Asså seriöst, två hemmamatcher i rad... Felaktiga beslut, konstiga uppträdanden osv. Mot Göteborg fick vi 7 offsideavblåsningar på oss av samme linjedomare i första halvlek, jag menar 7?! Samtliga på kontringar också och då ha i tanke att man brukar för fan inte ens få 7 kontringslägen på en halvlek. Nån måste ju va fel, liksom inte ens Inzaghi springer så många ggr offide. 
Jag lovar att tillomed en djurgårdare hade lyft på ögonbrynet, tappat belåtenheten att Gud var på hans sida och undrat vafan felet låg..



Bara för att jag är ny här ska jag utöka mitt redan bibellånga inlägg med lite trams och hoppas att man inte blir utslängd på direkten. 

Tyvärr har jag trots nolltoleransen inget tvättstugebaserat att berätta om den här gången, men vänta bara...

Snart är det helg, vilket stavas mer öl, mer party och massa skoj. Som ölkännare, ölälskare och allt det där tänker jag alltid ha med ett litet tips i mina skrivelser innan signaturen dyker upp längst ner i inlägget.

Dagens bärstips: Leffe Blond, 6,6%, belgisk gul öl med en fruktig och aningen kryddig smak. En del sötma och viss beska, ton av jäst, citrus och aprikos. Helt underbar om man har den avancerade smaken inne för såkallad "riktig" öl.

P.S Flickor jag är på marknaden igen!

// Tompa C      

Only in America

Kan inte mer än att be om ursäkt för min dåliga närvaro på bloggen men ändring ska ske!
Kul med lite tillskott i och med Tompa! Känns som en bra värvning till festkommitén och det kommer säkert bli en hel del dimmor framöver...



GPS är inte alltid det enda rätta! Lär er det ungdomar! Det var nämligen ett svenskt medelålderspar som var ute och bilade i Europa, endast med hjälp av GPS, säkert tom-tom.
Hur som helst skulle de åka till Capri i södra italien.
Så de skrev in det som vanligt liksom och kötta iväg. Problemet var att de upptäckte först när de var framme att dom inte hade hamnat rätt. Mongona hade skrivit in Carpi istället och hamnade 650 KILOMETER FEL!! jobbigt va?



Såg även en rätt skön polis från USA, som skulle köpa en burgare på donken. Beställer och väntar, men tycker att det tar lite granna för lång tid så killen rycker upp pistolen och hotar killen i kassan att med tjänstevapnet. Känns tryggt att det är det här landet som styr världen!
Alla kan inte vara vinnare, vilken dum jävel!



Årets låt utan tvekan: Rap das Armas
Årets växare: Svennebanan
Årets flopp: Djurgårdens IF :D
Världens snyggaste man: P.T.P.E ?



/P.T.P.E

Nästan perfekt

Snabb summering utav gårdagen: Först bastade vi samtidigt som vi drack öl, åt schysst käk, drack mer öl, satte oss på ett söderhak och drack ännu mer öl, drog in på Metro, dansade till 90-tals musik och avslutningsvis drog vi förhoppningsvis hem med varsin brud.

Fick uppskattningsvis i mig tre timmars sömn för att vid nio gå upp och jobba. Nu blir det skönhetssömn för att orka med den femte dagen (utav elva) i rad jag jobbar. Imorgon smiter jag, om allt går som det ska, iväg på AIK-GAIS. Hetsa lite. Jag håller mitt löfte om att inte prata om bajen, men det vore förbannat roligt om de tappar poäng borta mot ÖIS.



Nu: Klockan är 00.06 vilket innebär att det tekniskt sätt är en ny vecka. Vad har vi då att se fram emot denna vecka förutom morgondagens fotboll? Mer Allsvenskan. Zlatan presenteras som ny spelare för Barcelona. Lady GagaGröna Lund på söndag?



Jag skulle vilja påstå att denna låt beskriver hur mitt liv är för tillfället.

/Don Juan

El camino de la vida

Det har varit vissa tveksamheter och många förfrågningar har dykt upp, därav detta förtydligandet: Festkommittén tar INTE emot några ansökningar, vi söker dig.

Tänkte således passa på att kort presentera vårt nya tillskott i Festkommittén: Tompa C (Dock oklart om han kommer att skriva under den pseudonymen). Tompa har precis som oss övriga samma syn på livet och delar givetvis samma intressen: fotboll och fylla. Han är en tongivande pjäs ute på fältet och bidrar med att höja stämningen. Precis som många av oss i FK så har han även en finöl-fetisch. Kort och gott. Välkommen!



I sedvanlig ordning hade vi en skön förfest på Folksam i onsdags. Den gav mersmak när FK var fulltaliga, samt även vårt nytillskott var på plats.

Väl på plats på Baba visade Grodan som vanligt vägen (i dubbel bemärkelse), denna gång med sin GPS i högsta hugg. Förvånansvärt få tjejer som nappade på försöken från fransosens (grodan) sida. Nya repliker testades och Grodan sänkte ribban från "vill du ligga?" till "vill du hångla?" och fick inom 15 min ett nummer (som för övrigt ringde dagen efter).



Imorgon är det dags för nya äventyr med start hos Tompa C för bastu. Var kvällen slutar återstår att se!


Dagens visdomsord: Undvik att träffa olika personer med samma namn.

Till bönan (tydligen ett ord för tjej): 



/Don juan

nu sticker jag

Så blev det som det blev ändå, utgång i onsdags med FK som under samma kväll fick ett nytillskott. Resten håller vi på tills vederbörande presenterat sig.
Blev såklart Baba som enligt DJ inte var på topp men då bör man beakta att vi var inne extremt tidigt (innan elva) vilket såklart gör sitt. Enligt mig höll det hög standard förutom då att cirka 75% av de sexuellt aktiva Baba-besökarna har klamydia. Men det är Baba och så ska det helt enkelt vara.
Blev tyvärr ingen grövre dimma den onsdagen och Grodan och Don Juan gled hem kring halv två-snåret. Riktigt färskt speciellt av Don Juan som inte började jobba förrän sent nästa dag. Men alla har sina svackor och efter varje svacka kommer ett uppsving.

Dagen efter kommer man till jobbet och det första man ser är en påse dansk öl (någon här som känner till det?). Självklart knäcker man en jävel och sedan gick dagen som på räls.



Bara att konstatera, man har överlevt ytterligare en vecka och även om man inte blivit särskilt mycket klokare eller mer erfaren så har det i alla fall växt mer hår kring de genitala delar vilket inom kort ska åtgärdas.
Efter det bär det först av till Helenes Krog, för att hämta mitt kontokort jag glömde där i onsdags, och sedan vidare ut mot snubbängen för övernattning inför morgondagens utresa till mallorca.
Där ska jag rehaba och guppa i vattnet och möjligtvis även be folk att hålla käften på olika språk, dock mest danska.

Detta innebär givetvis avstängd mobil samt inget bloggande från min sida under denna vecka. Dessutom väntas massarbetslöshet då systembolaget konkar nån gång kring nästa fredag utan mitt stöd. Inga tårar där dock. Sedan de tog bort affligem från sitt sortiment har jag velat skenavrätta varenda jävel på systemet, och sedan säga att jag bara skämtade och sen avrätta dom på riktigt. Fyfan.

Nu; GPSa med mobilen och fundera på kring vad jag glömt packa.

/Grodan

Jaha

Saker och ting som inte händer, inträffade precis. Vaknade upp och klickade mig fram till sportbladet. Höjde lite på ögonbrynet när jag läste nyheten om Svennis. Det var här allt började. Poff sa det så dog allt. Inte direkt det första man vill ska hända när man är nyvaken.

Strömmen hade gått. Ingenting fungerade. Jag började frenetiskt hitta en lösning på problemet, vilket var lönlöst trots en treårig teknisk utbildning på Kärrtorps Gymnasium. Det var då vid detta skede som grannen knackar på och meddelar mig att han råkat klippa av våran elkabel. Aha. Kul tänkte jag.

Det löste sig och med liten försening är jag nu på väg till Folksam för att fullfölja dagens planer. Dessvärre så kommer Grodan inte följa med sen till Baba pga en tillfällig sinnesförvirring och PTPE lyser givetvis även han med sin frånvaro, men hans tillstånd är mer permanent och inget man kan göra någonting åt.

Istället blir det jag och Matty, som har tagit sig hem för denna speciella afton, som kommer att hålla i taktpinnen. Med oss får vi även lite annat folk så visst kommer det att bli en skaplig kväll!

Håll i er. Nu kör vi.

/Don Juan

Fotnot:
Hur vida teknisk min gymnasieutbildning var är fortfarande oklart.

helvete

vet att det är nolltolerans på fylleinlägg här men jag måste säga att när man kommer hem kl 10 efter ett jävligt hårt krökande förtjänar man att få skriva av sig.

det som hände var att vi drack öl, drog till spybar, fick gratis svarttaxi, hotade till oss billig svartöl, stod halvnakna på ett internetcafé och dansade, knivhotade wannabe-ligister och sedan drog ett rätt hårt efterkrök på folksam. Jag kommer fan i mig runka åt denna kväll tills tiden rinner ut.

/Horgrodan

LEGEN -wait for it- DARY!

Som befarat var det en grov dimma som ägde rum under gårdagen.

Kvällen bjöd på några ordentliga höjdpunkter och konststycken:


- PTPE drog fram bankomatkortet istället för legitimationen när han skulle göra entré på krogen. Nej, PTPE, det går inte att köpa till sig allt *host* dibbe *host*.

- Grodan undrade vart pengarna tagit vägen när han fick slut på kontot. Det visade sig enbart vara ett misstag från hans sida. Han drog nämligen till med sin portkod istället för pinkoden. Mycket man måste hålla reda på.

- Jag försökte mig på ett nytt trapphus-scenario som inte vart fullt så lyckat. Detta uppskattades inte av grannarna.

- Grodans inneboende (kattjäveln) ansåg inte att en efterfest var särskilt lämplig och passade således på att rymma. Lyckligtvis fick Grodan tag på eländet efter lite letande i det numera legendariska trapphuset.

- Efterfesten fick en chocköppningen när de 37(?) ölen som stod i kylen när kvällen började inte fanns kvar. Det tyder på en ordentligt väl utförd förfest.



Nu blir det en kort visit i världens skithåla. Staden som gud glömde. Återkommer på onsdag med en uppdatering om läget inför baba-onsdagen som har potential till att bli en av bästa utekvällarna sedan guldåren på Soft kök och bar.

Bjuder på denna:


/Don juan!

I know you got soul

What came first? The music or the misery?

Audio Bullys - Generation



Efterfest förra tisdagen. Efter detta bar det av framåt femsnåret på söder.
Ibland är livet hårt. Ser fram emot dagens urspårning.



Lev hårt dö av onaturliga orsaker

/Grodan

Aftonbladet 0 - DJ 1

Börjar hända grejer i Barca-leden. Äntligen lite nya spelare. Maxwell först in, vilket jag anser är en lysande värvning. Där har vi varit sårbara, hoppas han får spela istället för Abidal.

Zlatan ryktas vara på väg in. Rätt stor summa dock. 40 miljoner euro och Eto'o är rätt saftigt. Dessutom så lånas Hleb ut ett år (som AB missade) vilket är positivt för både honom och katalanerna.

Har börjat kommentera lite på sportbladet för skojs skull. Aftonbladets journalistik är pinsam och bör uppmärksammas. De slänger ut texter utan ett ens läsa igenom de.

Ordagrant citerat: Zlatan klar för Barcelona” Övergången från Inter klar – kostar 480 miljoner euro: ”Han är jättenöjd”



Ska bli skönt med en fet utgång ikväll efter jobbet. Det som dock ska bli ännu skönare är den grova dimman som väntar på onsdag. Tredje gången under oerhört kort tid som vi besöker Baba vilket är ett riktigt bra facit i och med att jobb och annat skit hindrar en konstant. Ryktas om att Matty tar sin baba-oskuld på onsdag. Givetvis blir det en skön Folksam innan med bad, bastu, öl och darts!

/don juan

Rykten som går

Blev stoppad på stan idag. Klart fan att folk undrar. FKs första samlade utgång på hur länge? en månad? Morgondagen bjuder på ett mediapådrag i klass med USA-valet men inga ögonbryn är höjda; vi har länge vetat om intresset kring oss.
Ändå - tvungen att be folk hålla käften. Nu är uppvärmningen klar. Sommaren närmar sig klimax  vilket bäddar för en dimma som sträcker sig långt framåt. Förutspår dagligt supande fram till onsdagen som är designated baba-day. Inga fångar ska tas en tid som denna.

Så idag inhandlades det vanliga. Ett gäng citroner, några extra öl. Spriten finns på lager, som det ska vara. Imorn avnjuts en välkyld tequila och ett gäng kalla. Har varit för lite helg, för mycket vardag på senaste.



/Grodan

A funny little feeling

Onsdag idag, tyvärr jobbas det natt idag så ingen utgång mer än några kalla på jobbet. En fördel med att jobba utan chefer på plats.

Vaknade tidigt imorse. Sängen skakade, väggarna skälvde. Visade sig vara kattskrället som låg och snarkade i min  säng. Hur fan går sånt till? Visste inte ens att katter kunde snarka. Å andra sidan visste jag inte att katter kunde bli såhär jävla stora heller, jämnar väl ut sig. Gav katten en åtta white russian och kunde därefter sova vidare utan bekymmer.



Fredagen ser ut att bli vass, bra möjligheter för total desorientering och stort intresse från stora håll. Uppladdningen inledd och för att bli varm i kläderna kan man ta sig tid att lyssna till lite Jerry Reed:

Jerry Reed - Amos Moses


/Grodan

When I feel ugly I just look at you

Här kommer lite diffusa tankar.

Kärlek är svårt att definiera. För svårt. Därför bör man inte ödsla tid på det och istället bara leva. I nuet. Min tes stärks av det faktum att mitt undermedvetna och mina känslor alltmer låter sig påverkas av mitt Charlie-inre. Frågan är inte om det är sunt eller ej - för det är det - utan om fler känner på samma sätt?

Att vara på samma intellektuella nivå är a-o och är man inte det så finns det fler birds där ute. Är man dessutom en i FK så är alla birds ett mål (över 7 i poängskalan dvs, möjligtvis 6or på fyllan). Jag kan för tillfället t.o.m gå så långt så att jag anser att klyschan "skönheten sitter på insidan" faktist stämmer. Frågan är inte längre om det är gay att säga så eller att enbart fula människor hävdar att så är det utan om fler känner på samma sätt?



Mode är inget vi skriver om. Vår blogg är inte som alla andra, skit. Däremot kan temat inte undvikas då givetvis samtliga i Festkommittén är högt modemedvetna och metrosexuella till olika grader. Personligen har jag äntligen tagit det stora steget och hivat tubsockorna som ersätts av fina tunna bomullsstrumpor. Hade jag varit lika rik som Beckham så hade vi varit av samma rang.


Idag spenderades det en hel del pengar på olika plagg för att komplettera sommargarderoben. Köpte även två par skor och kan stolt meddela att jag är ägare av åtta (8!) par skor och då har jag INTE räknat in mina tre fotbollsskor, flip flopen, löpardojorna eller mina inneskor avsedda för idrott. Det blir alltså 15 par skor.



Igår var det måndag och för att fira den nya veckan och att man fortfarande befinner sig vid liv var en mindre fylla oerhört passande.

Nu ser vi dock fram emot helgen där en fylla modell större väntar. FK är fortfarande splittrade då Matty befinner sig bokstavligen på landet och PTPE sliter på jobbet.

Här hemma har alltså jag och Grodan kört på rätt grovt och vi är inne i ett riktigt stim där vi radat upp bra fyllor och trevliga utekvällar. Det går bra nu.

Det enda som krävs nu är att slipa på våra två vinnar-repliker:
1. Vill du ligga?
2. Håll käften.



Här följer lite kryptisk fakta.

De som är från Göteborg åker alltid hem med sorg. Eller? Kanske inte alla. För övrigt så är Kenny Pavey kung.

Jag har dessutom blivit kär (så som enbart jag och Grodan kan bli), hon heter Lindsay Price. Lite lik en tjej jag dejta för ett par år sedan.



Kameramannen klockan 01.00 på Mariatorget måste vara skapligt nöjd. Skönt med dokumentation.

/Don Juan

en fråga

Vem fan har inte dragit några kalla innan solen går ner, bara för att kunna blunda och flyta iväg i sömnen ett snäpp enklare när det drar ihop sig.

Ett jävla liv, det är vad det är.
Tur att det bara är ett stort skämt.

/Grodan

helvete

Som sagt, fullt upp, mycket fyllor (rätt grova från åtminstone undertecknads sida) och nu senast en tur över till åland av ändå mer sansad karaktär.
Då kommer man hem och hittar en sån där fyrbent jävel, kolsvart på sex kilo som ska grotta runt här i kåken i en vecka.
Total desorientation och överraskning, och bara att inse; kan tvingas avstå någon av ölen som på något sätt kom med hem från båten. Alla ska ha sitt.

Annars en rätt bra resa som dock inkompetensförklarade transportstyrelsens beslut att ge mig körkort efter att ha slickat vägar värre än en tysk porrskådis, men snuten där verkar mest hänga på golfbarerna så ett tag till ska man väl få glida runt lagligt ändå.

/Grodan

Vi gör vad vi vill

Vi är medvetna om den dåliga uppdateringen från våran sida. Vi har alla ett för närvarande fullspäckat liv vilket vi således inte kommer att be om ursäkt för. Däremot ber vi er att vara tålmodiga tills sommaren är slut. Njut av den.

En hel del dyngfyllor har ägt rum på sista tiden. Senaste var ju som sagt min födelsedag som vart - bortsett från den snöpliga förlusten mot England - oerhört lyckad och nu i helgen femkamp på Gröna Lund. Trots arbete sex dagar i veckan så satsar FK för fullt.

Nästa stora dag går av stapeln redan på onsdag. Vid det här laget vet ni redan vad det handlar om, juste, Baba Sonic! Det blir en heldag med fotboll på Gubbängens konstgräs alternativ bad, bastu, fotboll och biljard på Folksam beroende på hur vädret blir.



Det händer rätt mycket i silly season också och det är inget jag egentligen vill kommentera, men kan passa på att yttra mig om Reals-monsterbygge. Det är förödande för sporten. Behövs ingen redogörelse om varför.

/Don Juan

blabla

Fyfan vad hände igår?

/grodan


RSS 2.0