Magi

Sebastian Eguren är nu alltså helt klar för de Svenska Mästarna. Det är fan tårar. Detta måste nog ändå anses som den största värvningen alla tider i Allsvenskan?

***

Magisk intervju med legendaren Erkan Zengin.

***

SL blev igår återigen överraskade över att det snöade och valde därför att ställa in ett flertalet tåg. Passande nog innehöll kvällen bastu med grabbarna, vilket i sin tur inkluderade Sol med lime och sen ännu mera öl.

Hockeyn var en besvikelse. Vi bytte istället kanal för att se slutet på skidtävlingen. Vi dömde ut Haag inför upploppet, men oj vilken comeback. Därefter startade de livliga diskussionerna oss emellan. Tompa + sällskap kunde inte förstå mina känslor för Charlotte Kalla och drog till med att Haag var snyggare.

Jag fick sedan rätt efter att ha frågat snubben i SL-kuren.

Ikväll blir det galej som Tompa skulle sagt. Fest med klassen. Kommer bli intressant!


Måste avsluta med att säga att det enbart är en vecka kvar nu!

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: Caniggia

Ursäkta. Hmm men... Henrik Larsson från Barcelona till Helsingborg är nog fortfarande, lite lite lite större. Men om du menar hem till AIK så okej. Fast Johan Mjällby???

2010-02-24 @ 12:20:59
URL: http://allsvenskanpes.blogg.se/
Postat av: Don Juan

Med tanke på omständigheterna kan jag inte riktigt hålla med dig. Att Henrik Larsson var en bättre spelare då än vad Eguren är nu råder de inga tvivel om. Henke platsade uppenbarligen i Man United och även i landslaget, men hela den övergången är så självklar så att den inte blir lika stor.



Nej, jag syftade på Allsvenskan i modern tid. Johan Mjällby hade för många skador och spelade knappt alls för att övergången skulle kännas stor. Andreas Andersson är i sådana fall en het kandidat till förstaplatsen.

2010-02-24 @ 13:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0