Fokus!

Det har hänt mycket nu på senaste, i festväg då förstås. Jag har fokus på den årliga "Fyllebowlingen" som går av stapeln på Gran Canaria varje år. Som jag förklarade förra året så är reglerna tre öl per serie och man tävlar om bäst totalpoäng efter tre serier. Nio(!) Tropical på en timme blir det alltså, för er som är lagda åt det matematiska hållet. Jag har alltså toktränat inför det och då har jag fortfarande inte beträtt en bowlinghall sedan förra årets upplaga.

Det varvas dock med sån där riktigt träning och plugg och jag måste säga att åtminstone det senare går bra. Träningen börjar successivt komma igång. Snart tvingas jag dessvärre lämna löpspåret då kylan kryper in överallt och man springer på fler löv än stigar.

I veckan blir det tokigt med träning (redan tagit milen), lite plugg, kanske biomåndag (som numera verkar heta bioonsdag), lite fotboll och annat smått och gott. Sedan väntas en lugn(!) fredag för att därefter köra ALL IN på lördag då mr. Tompa den store ska firas ordentligt! Förhoppningsvis får man tillbaka tentan med ett gott resultat och kan då proklamera mig som världsbäst på att ligga på topp.

Helgen blev grisig hemma hos Ampe (främst då fredag) och det är många som har saker att tvätta. Ampe bör nog fundera på att införskaffa ett nytt köksbord. Han verkar på senare tid ha lite otur med just bord.





/Don Juan


Läs, läs, läs

Här kan ni läsa om de senaste festligheterna med mina kära studiekamrater. Tanken är alltså att jag ska blogga där när mina fyllor är relaterade till Högskolan.

/Don Juan

Kom igen nu för faaaaaaaaaaaaan

Aftonbladet skriver i en artikel idag att: "När Real Madrid köpte Royston Drenthe från Feyenoord för tre år sedan hoppades man på en ny mittfältsgeneral.".

Måste så här i efterhand kännas jobbigt för Real att man använt honom fel i tre år. Det jag inte förstår mig på hur det inte kan finnas några som helst krav inom Aftonbladet (och andra medier för den delen också) att korrekturläsa och faktakolla sina artiklar före publicering.

Johan Gunnarsson som skrev artikeln antyder alltså att Real Madrid köpte en tjugoårig grabb för att sätta honom på mitten och styra spelet när han i själva verket är fostrad på vänsterkanten. Såvida Johan inte har en annan definition på general så är hans mening oerhört klumpigt formulerad.

Då kommer vi in på ett tema jag brukar diskutera ganska ofta och som jag aldrig blir något klokare på. Vem i hela friden anställer dessa människor? Råder det nepotism över hela landet? Givetvis ska man inte döma någon för ett misstag, men det är inte första gången som jag här på bloggen lägger fram ett utdrag från Aftonbladet.

Man blir lika förbryllad varje gång man t. ex. går in i en schysst butik och blir behandlad som jag vet inte vad. Folk utan servicekänsla. Jag vet många som i skrivande stund söker jobb och som verkligen brinner för att ge service i världsklass.

...och apropå förvåning, har Hamrén gått och blivit fullständigt tokig? Ingen "Tjerna" i startelvan.

Nu glider jag till robsie för match, bira och allt vad det nu innebär. Bra laddning för morgondagens bokföringar och efterföljande studentpub. Härlig mix för övrigt.

/Don Juan

En helt vanlig söndag



Eve och Duckie sitting in a tree....

/Don Juan

RSS 2.0