Hem från gården

Hemma från Skottland nu och oj vad mycket det finns att säga. Det får dock vänta till imorgon.

Jos Jos Jos Jos!


0-1 kom tillslut för Celtic.

/Don Juan

Kör vidare

Har nu beslutat mig för att skriva vidare och hoppas på bättre tider (trots att livet flyter på riktigt bra nu). Man ska dock aldrig vara nöjd. Däremot, om inte resten av gruppen lämnar sitt ide snart och börjar skriva får jag hota med att lägga upp lite fler bilder på när jag kör "la bomba" på dansgolvet. Å andra sidan lär andra uppskatta det.

***

Allting står klart inför morgondagens resa till Skottland. Taktiker som man är valde jag att köra ett intensivt tuttpass, köra igenom Cristiano Ronaldo-musklerna ordentligt, samt även vader.

Runt 11.00 kommer jag och Fredde befinna oss i Skavsta redo för vad som nu än väntar oss. Ingen som vet. Det enda jag egentligen vet är att vi ska till Edingburgh och att Fredde är flygrädd, villket innebär att jag måste hälla i honom några kalla så att jag slipper hålla honom i handen under hela resan.

Mycket som står oklart alltså, men det är ju det som ger resan det där lilla extra. Jag och Fredde har fortfarande inte ens bestämt oss vilken match vi ska se. Själv är jag sugen på Ibrox Stadium för att kika på Rangers. Fredde är dock sugen på Celtics bortamatch mot Hamilton för att hälsa på Jos. AIK-flaggan är givetvis med. Vi är överallt.

Detta kan bli hur bra som helst.

/Don Juan

Märkligt

Till Grodan:



Till er andra:

Som ni märkt så står bloggens framtid på spel. Lik förbannat är undertecknad sugen på att blogga vidare. Om det blir på denna blogg eller om en ny startar återstår att se. Lutar åt det förstnämnda.

/Don Juan

Tack för mig!

FK har spelat ut sin roll i världen och det har varit ett jävligt gött race men precis som alla bra race slutar det rakt in i en vägg!






HEJDÅ :)


/Grodan

Jajaja

Kul kväll igår med grönalundarna. Gratis bira var också det roligt.

***

Kvinnor har en annorlunda taktik i komparation med det motsatta könet när det kommer till att fånga sitt byte. Det är mycket arbete som sker bakom scenen för att markera sitt territorium för de andra honorna. Smutsigt eller jävligt smart?

***

Hur tänkte tv4 när de valde handboll före La liga? Får ladda inför det som komma skall med ett skönt naturprogram istället.

Sen blir det liman med lill-danne + sällskap. Varför håller alla som heter Daniel på djurgårn. Måste ligga någon slags förbannelse över det namnet. Stackarna.

Kommer bli en hel del sånt här ikväll:



Fast vår snubbe är mer aggresiv och framförallt svettigare.

/Don Juan

It's never gonna be enough

Ganska talande manlig respektive kvinnlig mentalitet. Igår fick jag stå och vänta i minst en kvart på Linn som jag skulle fika med. Medan jag stod där och väntade så upptäckte jag att jag inte var ensam om att göra det. Där stod ytterligare två snubbar och väntade på sina damer.

Dagens fråga är som följer: Hur kommer det sig att det oftast är just kvinnorna som är sena? Kvinnligt arv eller kvinnlig taktik?

***

Ikväll blir det återträff på Grönan, men tror nog att jag tar det ganska så lugnt ändå. Eller?

Imorgon liman.

***

FIFA 10 Soundtrack är magiskt.





/Don Juan

I en annan del av Stockholm

M ringde mig innan vi skulle träffas på Medborgarplatsen: "Kan man ta tåget som åker mot Farsta?".

Väl på plats på Medis: "Nemen, här har jag varit.".

Pluspoäng till mig som ändå lyckades med bedriften att ta henne till söder. Trist dock att man får träffa henne så sällan, för det är såna här kommentarer som förgyller min vardag. Under gymnasiet hade jag alltid Rask som var världsbäst på att leverera kommentarer av ovanstående karaktär. Dessutom var han även en jävel på att ge en invit till att förolämpa/skoja med honom. Man kunde bara inte låta bli.

/Don Juan

JÄRNRIDÅN




MVH

GRODAN

Oklart eller självklart?

Efter dagens föreläsning fick jag ett nytt perspektiv på en sak jag länge funderat över. Stockholm har ett ganska så primitivt transportnät. Nu uttryckte visserligen inte läraren det så, men han förklarade att Stockholmstrafiken är enkelriktad. Man slussas från stadens kärna ut till någon håla och vice versa, men man kan med få undantag ta sig från en håla till en annan utan att ta sig tillbaka till stadens kärna.

Vi har alltså en bra bit kvar för att nå det optimala.

***

Efter att ha sett Snabba Cash igår och läst den för något år sedan kan man konstatera en sak: Snabba Cash är inte = Snabba Cash.

***

Avslutar med dagens fråga innan jag sticker iväg och fikar med M. Fejangruppen "200.000 lediga jobb på Haiti!", är det något att garva åt? Sympatilöst eller vansinnigt komiskt?

/Don Juan

Man börjar ju undra...

Lång dag på SU. Jag hatar introföreläsningar. Dem surrar på som bara fan utan att säga något relevant. Man kanske får med sig ett bra papper hem, men resten är pest och pina. Under de åtta timmarna så var det mest intressanta som skedde när en tjej med svår fetma lyckades ta sönder en stol mitt under en föreläsning genom att enbart befinna sig på den.

Sen undrar jag varför många äldre personer tror att man (då menar jag oss yngre och inte mig i synnerhet) är totalt dum i huvudet hela tiden. För mig är det högt oklart hur dessa människor konstant ska förklara begrepp som är så självklara. Jag syftar alltså på varför de ska förklara så självklara saker som hur man läser av ett schema, hur man hittar till rätt klassrum, hur man klickar till sig information på internet etc etc. Då resonerar jag att det uppenbarligen finns ett utbildningsbehov av detta eftersom att detta är på något sätt förebyggande för att elever ska sluta ställa frågor. Avslutar dagens samhällsproblem med att citera Clint Eastwood ur Gran Torino som för övrigt är en mycket sevärd film: "Vart är dagens ungdom på väg?".


Bjuder på denna.

/Don Juan

Efter-tentan-krök

Vad är det här? Känns som om jag har blivit rånad på en dag och inte vilken dag som helst utan en helgdag. Antar att det blir så när man har tenta en lördag klockan 10.00 som för övrigt inte var den bästa jag gjort. G ska det visserligen bli kan jag tycka och det räcker till mitt VG i kursen.

Strax innan ett på dagen så togs första klunken, sen bara fortsatte det. En ganska stor skara från klassen tog oss till Högbergs för att surra och ha trevligt. Stämningen var oerhört gemytlig tills vi övertog dansgolvet och rockade loss totalt.

Ganska stelt i början men när "La bomba" drogs på så kunde inte mina spanska gener inte kontrollera sig längre. Jag spåra ur totalt och visade upp hela mitt dansregister. Kvällen rundades sedan av på Scandic Malmen utan några större skandaler bortsett från diverse fyllesamtal från vissa i klassen till andra i klassen.

Stora snackisen för dagen förutom olika diskussioner om plugget var tveklöst dramat kring mitt andra efternamn som kom ut i allmänheten. Det skämtades friskt om det under hela kvällen. Förmodar att det kommer så även göras i fortsättningen...



Försöker komma på bra saker med söndagar. Har hittills bara kommit på följande:
- La liga på TV.
- Man kan sova ut.

Annars finns det inte mycket gott med veckans pissdag. Eller?

/Don Juan

Mera mera mera

Fler tuttips: 19.42 i rapport. Reportage om solarium.



Nu blir det en grov laddning med kött efter ett okej pass på gymmet.

/Don Juan

Dagens tips

I filmen "We own the night" får man se eva mendes tuttar.


/Grodan

Livets omöjligheter

Min farbror skrev till mig idag och förklarade hur läget var: "a ver si aprendo de una vez como hay que convivir con una mujer". Han frågade sig alltså om han någonsin kommer lära sig att bo tillsammans med en kvinna. Samma fenomen "lider" min far av och har därav ett distansförhållande.

Skönt att det inte är fel på mig utan att det alltså sitter i släkten.

Nu blir det träning och mitt fjärde gympass för veckan. Försäsongsträningen rullar på för fullt. Sen kanske, kanske jag ska öppna studieböckerna och unna mig lite kunskap(?).

/Donnie J

Sladder i London

Att det ska vara så jävla svårt att trycka in sig på våran blogg och dra nåra rader? Älskar att skriva när jag väl sitter och plitar, men förjävla bökigt (tydligen) att komma till den punkten. Mycket annat som är kul, antar jag. Datorn kommer för mig just nu inte i första hand, inte andra heller. Vidare får andra spekulera i...
De var lite för längesen senast.

Men i allafall så besökte tre femtedelar av FK Europas största stad i helgen med sällskap av Danne-Delikatesskung och Sladder-Ampe. Att 5 grabbar på samma hotellrum ett par nätter brukar bli fartfyllda är väl ingen som tvekar på. Dock kanske inte så turbo som vi räknat med, men nog fan blev det åka av på många sätt. 
Bara resan till Skavsta tokade till början på äventyret med PTPE:s underbara bil utan bakdämpar, och det faktum att Ampe lyckades somna trots jordbävning i kärran är mera påspädningar.

Om vi hade kul? Som vi hade kul!

Just Ampes slagg blev en löpande röd lina genom hela våran weekend.
"Sladderslaggish" blev smeknamnet och mannen i fråga tog verkligen vara på varje stund att drömma om söta flickor. 
Även kortspel, som känt, är en skön beståndsdel när det vankas hotell och nya miljöer. Plump lirades för det mesta, där Matty tog kommandot direkt bara för att i slutändan sluta som jumbo. PTPE stod för en förvånansvärd uppryckning med rekordserie på slutet och delad seger tillsammans med moi och herr Sladder. Att jag trots 200 pinnar ena rundan lyckades komma tvåa är nåt vi inte behöver gå in närmare på.
Inte heller att under ett förkrök då Ampe ska bevisa att han inte kan spilla ut min dricka genom att just trycka ut min ena GT och halva Leffe på golvet behövs gå djupare in på. Dock kan tilläggas att han avslutade stojandet med att skjuta iväg sin hårda efterrätt en bit bort i restaurangen senare på kvällen...
Visst är det kul att garva åt andras misstag.

Kartläsare Tompa visade runt "Mössligan" i staden så gott han kunde och sevärdheter som Tower Bridge, Big Ben och Buckingham Palace besöktes. Tillsammans med någon gammal fästning, lite "Horseguards" och slottsvakter med björnfitta på skallen blev våran sightseeing riktigt rolig. London är ju lixom ganska stort...
Men den absoluta toppen på resan var tveklöst besöket på Emirates Stadium och matchen mellan Arsenal - Everton
Helvete vicken arena! Hyfsat sproilish! 
Bara synen av stället gjorde helt min dag.
Svängig match med skön underhållning, sen att hemmalaget tappa points och att det faktist snöade lite på slutet gjorde inte helhetsintrycket mycket sämre...



London är en otrolig stad som ger så mycket känsla, tittar man bara på fasaderna på många hus känner man sig hemma av någon underlig anledning. Att det även finns tillgång till öl överallt gör inte stället mindre hemtrevligt.
Gemytligt är ordet.

Men bästa godiset måste ändå vara det ögonblick vi står utanför en av klubbarna framåt midnatt och tjejen som står för "welcome" eller "fuck off" vänder sig emot oss.
 
- Hello boys! Glad som fan. 
- Where's your girls? Ena mungipan glider ner lite.
- Girls? Säger vi frågande och pekar inåt... Hallåå?
- You have to bring girls to get in here... Utråkad.
- Hey c'mon, we're tourists..?

Sen när tar man med sig pinglor på en fotbollsresa till en stad man dricker öl dygnet runt? Och va ere för jävla diskriminering?
Suck.
Fröken Diskriminering försöker ändå sitt bästa för att försöka få in oss, kommer tillbaka för det slutgiltiga och får syn på något nära marken. 

- You've got trainers! Tittar snett på PT:s och Dannes vita schofräser på fossingarna.
- Sorry. Säger hon och skyfflar iväg oss.

Lite orutin av boysen.
Jahapp.
Så de kan gå.

Flygförseningar, matförgiftningar, dåliga dj:s, alibabas och det jobbiga med vänstertrafik är väl smällar man får ta. Men just trafiken i England är likamed suicide. Just när man tror man lärt sig som pedestrian att titta åt fel håll så är det väl någon mysig bilist som inte hajjat grejen han heller.

SLADDERSLAGGISH I LONDON!! = Done'

Vad blir nästa?



You and me can have a bad romance...

// Tompa

Plötsligt händer det

Mycket på gång just nu.

Dagen blev förvånansvärt händelserik och inleddes med ett ganska så intressant seminarium sett i olika perspektiv. Läraren hyllade bland annat mitt engagemang såväl som begåvning. Dessutom uppmanade hon mig och min grupp att byta seminariegrupp för att nivån inte var tillräckligt hög för vårt vidkommande. Det som fascinerade mig var när diskussionen sedan eskalerad och hon förklarade sin syn på klassen, skolan och lite annat smått och gott.

Därefter var det raka vägen till Skanstull. Grodan behövde hjälp med att fixa till sin nacke efter sin snaggning. Där stod nästa överraskning. 15 kg protein i fem olika smaker. Snacka om paradis. Drog till med "Raspberry milk" med mjölk på dirren. Mumma!

Det är som på triss, plötsligt händer det.

På lördag är det som bekant tenta och därefter ALL IN!

...frågan är om man inte ska köra ett skönt krök imorgon också? Bara för att visa att man även kan skriva tentor i ett onyktert tillstånd. Inga konstigheter!

Apropå krök. Numera går jag förbi legendariska Wollmars på vägen till skolan. Väntar på den dagen jag "hamnar snett" och får en öl+jäger istället för ett sömnpiller till föreläsning.

Något annat som är ganska så anmärkningsvärt är att jag numera kan titulera mig själv som redaktör för Las Palmas-delen på Svenskafans.

/Don Juan

En söt liten flicka

Pinto - en ny David Seaman fast utan förmågan att göra spektakulära räddningar?

Dags att sälja titi? Behövs ny fart i anfallsspelet. Hade inte han bytt sport?

Henry brukade komma runt på kanten, göra sin grej och så var det mål. Nu ser det mer ut som när jag spelar "FIFA be a pro" och passningarna misslyckas totalt att komma till det tänkta målet.

Däremot så märkte jag precis att man får erfarenhetspoäng efter hur bra man spelar i en match. Så nu är min Lizandro Lopez maxad i både snabbhet, acceleration och avslut.

Skrev ett spanskaprov idag - dagisnivå. Hoppas på dispens och bara skriva tentor så att man slipper lägga ner tid på den kursen.

Försäsongsträningen rullar för fullt och det ser lovande ut redan nu, nu när jag lagt ner min enbart-träna-diskomusklerna-karriär. Har nu även börjat med löpträning.

Ganska kul grej idag på löpbandet. Bredvid mig löper en 40-årig kvinna gissningsvis från Sydamerika. Framför henne har hon lagt ett foto på något form av paradis från hennes hemland(?). Alla måste hitta motivationen på något sätt. Undra vad som motiverar mig.

En söt liten flicka - fenomenal. Kan det t.o.m vara som så att Winne gör en korrekt gestaltning av dagens samhälle?




/Don Juan

Bra och Anus

CSN är ett gäng slampiga horor! Man måste ju för i helvete sitta och brevbomba dom med äckliga jävla pissbrev fram och tillbaka! Jävla idiotfittor!

Trygg hansa e dock sköna, langar 12 lax för ett beauty mark. In på kontot dirr!



Men allt som allt - det är fan too many mutha fuckers fuckin with ma shit!

Flight of the conchords - too many mutha'uckers 'uckin with ma shit



/Grodan

Något speciellt

Det är ju ingen Torpedo direkt, men nog fan är det godkänt att sitta på jobbet, musik på högsta volym, och smutta på en kall öl? Som ekwall säger - man kunde ju stått o grävt ett hål i asfalten någonstans vid sumpan.
Känns väl lite som att det är såhär livet borde vara. Avslappnat och lugnt. Tills dess passar man bara på o njuta.

Det värsta är väl egentligen att man sitter och drar in kosing för varje klunk öl man tar.


När vi är inne på det - Don Juan har vid flera tillfällen kommenterat den senaste tidens märkvärdiga alkoholbeteende rörande det att jag nuförtiden mest tar en öl eller två i min ensamhet. Som svar på det måste man säga att det är fan i mig den ultimata njutningen att ha den tiden att kunna dra en fet chill, kolla en film eller tv och sitta o läppja på en öl en vanlig kväll. Inte alla som har den möjligheten, bäst att passa på här med.


Under övriga punkter kan man ju bara fråga sig - vad gick fel? I dagens västerländska samhällen finns det en tydlig koppling mellan ett arbetes nödvändighet och dess status och betalning. Den kopplingen består generellt sett av att; Desto mer vitalt arbete - desto lägre lön och status.
Kommunalarbetare, sjuksyrror, brandmän, lokalvårdare, folk inom kommunaltrafiken, i princip alla med en anställning vid de yttersta funktionerna för de vitala samhällsstrukturerna, de har relativt låg status och låga löner.
Poliser har visserligen också låga löner men här måste sägas att de allra flesta poliser är också vansinnigt inkompetenta och borde, likt alla andra brottslingar, vara tvungna att betala för sina övergrepp.

Jag vill hävda att detta, för de flesta yrken, handlar om passionen att jobba med och för människor, och när det finns den passionen som grund behöver inte yrkena vara lika attraktivt belönade. Här man man då hävda att en person kan vara lika passionerad av att jobba som aktiemäklare som att jobba inom vården, men då bör man ha i åtanke att det är inte bara nivån av passion utan även typen av passion som spelar in i bilden. Är man vansinnigt passionerad för aktier är man troligtvis inte samma karaktär som en person med likvärdig passion för människovård t.ex.
Personer med sympatisk läggning är generellt sett även mer blåögda och godtrogna, det hör till stor del ihop. En mer egoistisk läggning lämnar bättre förutsättningar gällande lönemässiga förbättringar.
Detta går också helt i linje med det rent uppenbara i dagens samhälle, nämligen att ju större svin man är - desto större bondgård har man. Idag gynnas ingen teamplayer, om personen inte teamplayar för att själv slutligen ta hela kakan. Det enda teamplayet man får idag är en gangbang i arslet såfort man sträcker ut en hand, det kommer som ett brev på posten (dock ej svenska posten för de är fan i mig sopor (ang uppskattningen av de vitala samhällsdelarna)).


Vi avslutar med denna bolltrollare:



låten är Gotan Project - Santa Maria och det är långt ifrån Gotan Projects enda bra låt.

/Grodan


Be a pro, be be a pro.

En vettig människa pluggar inför en tenta. Jag har dock hittat ett xbox i mitt rum och "be a pro" på FIFA är helt vansinnigt roligt. För er okunniga så går det ut på att man styr enbart en spelare på planen istället för ett helt lag.

Grabbarna lever i London. PTPE har dock åkt på en ny magsjuka. Eller kan det vara en repris från Rhodos?

Träningen har börjat komma igång på riktigt och målet är givetvis att passera PTPE precis som på den gamla goda tiden. Vidare så ryktas det om att Grodan och Don Juan har i detta nu beställt 15 kg protein.

Det jobbiga är att det finns en otroligt vacker kvinna på gymmet som stör koncentrationen något.

Sen undrar jag vem i hela friden beslutade att vi ska skriva tenta på en lördag? Helt jävla IG...

...å andra sidan kommer det bli en mastodont fylla utan dess like.

/Don Juan

Exakt

Då har jag äntligen flyttat och det känns riktigt bra må jag säga!

I övrigt så har första orosmomentet dykt upp inom den akademiska världen och vårterminen har inte ens börjat. Fick precis reda på att jag ska infinna mig både SU och SH runt 9-10 på onsdag för respektive upprop. Jag är dock fortsatt lugn. Kan man i Harry Potter vara på två platser samtidigt så kan även jag det.

Annars då?

FIFA xbox är betydligt roligare än på ps3.

Barcelona har gått ner sig något så fruktansvärt. De ser otroligt sega ut...

...däremot så är Las Palmas på G.

18 mille är sjukt bra för en allsvensk mittback. Mickes nästa steg i sin 'plan' ska bli intressant att följa.

Inga tecken på att grabbarna i London lever. Stökigt där? Eller så är det bara PTPE som är seg på att svara. Tror mer på det sistnämnda.

/Don Juan

säsong 10'

Det ska väl erkännas att man gått på sparlåga de första dagarna på detta år, men nu kommer vi igång på allvar och ser fram emot en skön vår någon gång i juni.

Dagen till ära, Melanie Laurent;



Fan vad snygg!



Vidare. FK gillar raka puckar - tydligt och ärligt snack. Troligtvis finns det inget mer irriterande än otydligt, svävande och själlöst snack. Hellre en smäll på käften än en kniv i ryggen anser jag.

Med detta i bakhuvudet förstår ni att vi gillar denna kille, vad i helvete ska morsan lägga sig i hans pimpande för? Själv har jag aldrig blivit cockblockad av min egen mor men jag vet att det finns sådana erfarenheter från andra i FK. Vansinnigt segt.




/Grodan

Gracias señores!

En Grodan som är sjuker. Jose Cuervo Especial ser dock riktigt inbjudande ut, fortfarande. Den får vänta tills imorgon. Ikväll blir det istället träning och sen Avatar 3D. Känns som det kan bli grova påföljder om man är en av dem som väljer att inte se den filmen. Jag följer strömmen.

***

Allt fixat med SU nu. Nu återstår bara registreringen i nästa vecka så är man alltså även student vid Stockholms Universitet. 200% studier som gäller nu.

***

Stort tack till Iván för alla dessa år och lycka till i Argentina! Buena suerte amigo! Personligen kan jag inte komma på någon annan spelare i världen som är lika professionell som Iván Obolo. Han har deltagit i samtliga 85 matcher AIK spelat under Iváns tid i klubben och var bara en huvudskada mot Kalmar under 2009 från att även ha spelat alla minuter. Imponerande. Synd att han inte fick chansen ute i Europa.

Även ett stort tack till Markus Jonsson. Tror inte många riktigt förstår vilket tomrum det blir.


/Donnie J

BIB

Något varmare nu och man kan vid detta skede dessutom lämna hemmet. Lagom till helgen. Mindre kul för de som bor i Östersund (visserligen fortfarande oklart om det ens är någon som gör det). Minus 33 är temperaturen där.

***

Borde plugga inför tentan, men hittar hela tiden andra saker att göra istället. Har packat ner de mesta av mina kläder nu. Slängde en hel del, fyllde två stora resväskor och har fortfarande kläder kvar att packa ner. Sen klagar man ibland på att man inte har någonting att ha på sig.

***

Plugget imorgon. Känns bra att komma igång igen. Surra lite med folk. Börja styra upp Korpen. Komma igång med träningen.



/Don Juan

Bruce talar

Ju mer jag tänker på det och ju mer jag ser, desto mer övertygad blir jag - you can't start a fire without a spark.


Bruce Springsteen - Dancing in the dark


Det jag menar är att om det inte känns hundra från början och man inte har den där känslan av att det bara e att köra, då är det lika bra att kasta in handduken och ta nästa fight.
Sen har man ju en smått neurotisk personlighet vilket gör det väldigt svårt att göra något på halvfart. Nä fyfan all in satsa rubbet ska det vara, inget småtjafs hit eller dit.

Frågor på det? Maila


/Grodan

Mycket står på spel

Värt att notera från kylan:
- Det är -22 ute nu. Vad skedde med den globala uppvärmning?
- Det ska bli kallare. Är det ens möjligt?
- Långkallingar och tighta cheap monday funkar inte.
- Ordspråket "Det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder" är bevisligen också det skitsnack.


***

Precis som FotbollochFylla kunde avslöja tidigare idag så slutade alltså matchen mellan Barcelona och Sevilla 1-2. Vi är även mycket stolta över att vi på förhand kunde gå ut med att Zlatko skulle vara den skyldige till att ett mål inte skulle godkännas eller på något sätt inte skulle bli av, vilket så även vart fallet.

Kan ha varit den sämsta domarinsatsen någonsin. Då är frågan. Är det verkligen fel på domarna eller kan det vara så att det är fel på alla de som fixar med alla domarlicenser och godkänner dessa avskyvärda människor?

Något som däremot vem som helst som besitter en gnutta fotbollskunskap skulle kunna komma fram till är det faktum att Mr.Tjernobyl är Barcelonas sämsta värvning genom tiderna. Aja, även Pep gör fel ibland. Däremot skulle jag kunna förlåta ryssen om han gör ett äkta hattrick på Santiago Bernabeu i vår och firar detta med en målgest som Flavio gjorde i SM-finalen. Framför Raúl.

/Don Juan


mumma

Nu skiter jag i det här. Att gå i ide är inte min grej, trots sjukdom. Ikväll är det dags att träffa grabbarna. Blir en bra match på det också. Barcelona-Sevilla i la Copa del Rey. Zlatko missar en straff och Sevilla vinner med 2-1? Ingen utgång däremot för min del. Spar mig till fredagen som kan bli storartad.

Först blir det lite gulaschsoppa. Lustigt nog ska jag äta den ur en skål eftersom att jag har begränsat med saker i och med flytten.

***

Skrev min första krönika. Ganska så nöjd.

/Donnie J

Ibland - stek

Laddar upp en skön ny tv, laddar in lite sköna kycklingvingar i ugnen. absolut 0 saker kvar att göra idag förutom att glassa riktigt hårt. Riktigt skönt dvs!


/Grodan

MMmmm

Håller på att rensa bort de saker jag inte vill ha kvar i och med flytten som äger rum på söndag. Har sparat på en hel del godheter må jag säga. Allt från intensiva kärleksbrev till olika skoluppgifter.

Hittade bland annat "boken om mig" som jag skrev i femman. Gammal klassiker. I sista avsnittet skulle man skriva något om varje person i klassen. Jävlar vad fantasilös och fåordig man var på den tiden. Däremot en ren naturbegåvning när det kom till att kategorisera. Om alla coola grabbar skrev jag att de var "bra på fotboll" och om de lite mindre coola personerna skrev jag att de var "tysta på lektionerna". Om de populära tjejerna i klassen räckte det med att skriva "snygg" bakom namnet, medan till de lite mindre intressanta personerna av det motsatte könet drog jag till med "hästintresserad". Kort och koncist.

***

Snart är det helg igen.

/Don Juan

God fortsättning

Då var det på tiden att skriva årets första inlägg. Sitter hemma i Sverige nu. Tillbaka till civilisationen, men fortfarande dålig. Febern som oturligt nog slog till dagen innan den stora dagen verkar äntligen vara borta. Min avslutning på året var således kass jämfört med andra år. Här hemma så festade övriga på ganska så friskt, tydligen. Rapport någon?

Nästa vecka åker grabbarna till London medan Grodan och jag förblir kvar här hemma. Ingen panik för våran del. Inne i kylen står nämligen en Jose Cuervo Especial och en sjuttis fulvodka som kostade osannolika 3,89 euro i affären. Grodan som fyller år dagen innan nyår ska firas igen.

Funderade en tag i morse att ta mig en sup när jag vaknade upp sjuk och insåg att jag var tvungen att ta mig till ICA för att handla mat för veckan. Vettefan vad som stoppade mig.

Börjar året lugnt med följande klassiker:




Bakläxa att ingen styrt upp lite värme i landet! Går i ide nu till tisdag.

/Don Juan

RSS 2.0