Snap, Crackle and Pop

Sop-manne knäcker ben

"AIK:s målvakt Tomi Maanoja skadades allvarligt i den andra halvleken då AIK spelade 0-0 mot Assyriska FF på Skytteholms IP. Maanoja fick lämna planen efter att ha brutit benet i en kollision."

Skön skada i AIK idag, perfekt till lanseringen av denna blogg. Vaknade till denna dag och tänkte att det blir väl ytterligare en rutindag, händer inte så jävla mycket en dag som denna (nej 2 träningsmatcher för Bajen när man är 60 mil ifrån räknas tyvärr inte).
FEL hade man ju, när man möttes av nyheten att AIKs hyllade nyförvärv MaanOJa knäckte benet. Skönt!

Någon som inte tyckte att det var skönt var AIKs tränare Swärdh som blev så knäckt av finn-mannes skada att han svimmade. Kanske dags för Swärdh att börja delta på de mentala träningsbitarna också?
Tyvärr har ju AIK en inte helt värdelös målvakt i Örlund men förhoppningsvis gör han bort sig i premiären och får psykbryt resten av säsongen.

Kort och gott en bra insats av AIK som spelade lika mot ett superettanlag i form av assyriska, fick sin förstamålvakt skadad och såg sin tränare svimma som ett annat nervrak.

Nu har man ju snart skämts i ett år för Bajens rekordvärvning av Rami Shaaban, som tydligen släpper in mål så fort man tappar boll i uppspelsfas för att sedan skada sig ett år, nu kan man istället glädja sig över AIKs målvaktsmiss.

Kort och gott: rätt åt er, horungar!


Sitter för övrigt just nu och glor på Espanyol - Real Madrid och man kan kan konstatera att:

-Espanyol visar potential till att vara årets toppklubbsdödare
-Tamudo ser ut som han kommit från ett mellanstadiedisco. Som vanligt. (http://images.google.se/images?hl=sv&q=raul%20tamudo&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi)
-bollen är rund.

HATA NYA ULLEVI

/Grodan

Grodan

Börjar enligt god sed med en presentation av mig själv, Grodan

-20 år
-arbetslös
-snygg
-vältränad
-har en samsung xgh-160 mobiltelefon, SMS och MMS utan problem!

Intressen:
-Fotboll
-Fylla

Mer om  mig får ni veta om ni läser mina inlägg, en sak har jag lärt mig i livet och det är att man aldrig i helvete ska bjuda på allt på en gång, för då kommer ingen jävel tillbaka. Nu när jag tänker på det kan det visserligen vara så att man kanske aldrig haft speciellt mycket att bjuda på... men desto viktigare i så fall!

Grodan

Nystart

Efter att ha låtit den svenska pöbeln värma upp bloggscenen under några år är det nu dags för oss att visa hur det här bloggandet var tänkt att gå till. inget caffelatte-sörplande, inga falska modetips, inga idioter utan något vettigt att säga.

Bara tre grabbar och våra intressen!
Bara Fotboll och Fylla!

Redaktionen

RSS 2.0