Puta

Förra säsongen, under semifinal 1, spelade Chelsea med elva man inne i sitt eget straffområde. Ett ganska så rörligt Barca fick inte hål på engelsmännen och semifinal 2 blev en svettig kamp. För att ovanstående inte skulle upprepas valde man att inför säsongen plocka in en stor, kraftfull svensk för att kunna låsa upp ett tiomanna-försvar och även hela tiden kunna hota med inlägg.

Efter gårdagens match kan man konstatera att det var ett misslyckande. Barcelona behöver tre rörliga forwards som kan byta plats med varandra. På så sätt undviker man en statisk Zlatko inne i boxen och en Messi som blir totalt punktmarkerad.

Fast å andra sidan; hur bra var Henry första året i Barca?

Att Inter går vidare får anses som logiskt. De förtjänar en finalplats. Om det var rättvist är en annan femma. Man kan tycka att Pique var offside, men det var Diego Milito också. Man kan även tycka att det var en billig utvisning, för det var det, men matchbilden ändrades inte ett dugg och dessutom var Inter lika stora kålsupare i att filma. Det jag däremot inte förstår mig på är hur återigen sådana stora matcher kan avgöras pga domarmisstag. Matchen igenom stod han felplacerad, fick två bollar på sig, gjorde ett par märkliga domslut och avrundar tillställningen med att felaktigt döma bort 2-0 målet. Nu vet man hur engelsmännen känner sig. It's a fucking disgrace.

Roligast igår var när en kille, som nyligen verkat fyllt 18, beställde stående in en hamburgetallrik när han hade en öl i ena handen, en ryggsäck på sig och inte någon som helst stans att ställa varken ölen eller tallriken på i lokalen som var fylld med folk.

I övrigt jävligt intressant att Pep slängde in Jeffren, 12 år. Hade inte Henry med fyra skytteligatitlar i bagaget varit ett bättre alternativ (även trots att han är totalt ur form)?

Sååå i vilken klubb spelar Zlatko i säsongen 2010/2011?


***

Jag stör mig på när man kliver in i en butik, ska betala och möts av en person som inte har en aning om hur service funkar. Är det bara idioter som sitter och rekryterar folk?

Blev ganska glad idag när jag hittade en färgglad scarf på H&M och slog till direkt. När jag står i kassan och har precis betalat börjar kärringen i kassan gorma på sin kollega om varför hon hängt upp de kvinnliga scarfarna i herravdelningen. Hade hon väntat fem minuter med att hojta så hade jag gått glad därifrån. Nu kommer jag hela tiden gå runt och tänka på det faktum att jag går runt i kvinnoplagg.

/Don Juan

Daaaax mannen

Redan onsdag. Är det fortfarande försent att prata om förgående helg? För herrejävlar vilken lördag. I Haninge. PTPE undrar nog fortfarande vad fan som hände efter att på vägen hem upptäckt att det låg ett par röda string i bakfickan.

FIFA-lir till fem på morgonen. Upp tio för jobb. Inga konstigheter. PTPE fick utdelning för sina 40h/vecka på FIFA medan Matty inte klarade av att vara nykter och spela FIFA samtidigt.

***

Idag är dagen där allt kan hända. Fan om det inte händer. La remontada. Bara måste ske. Final på Bernabeu. Fuck madridismo!

Om Barca inte lyckas vinna må jag ändå erkänna hur kul det vore att se Zlatkos min när han ser att sitt förra lag blir bäst i Europa. Humor. Robben vs Sneijder på Bernabeu. Vansinnigt komiskt. Fuck Florentino, jävla tomte.


PTPE och Peter Magnusson:





/Don Juan

Dags igen

Jävligt intressant hur vi fortfarande kan ha läsare trots att det inte skrivits på ett bra tag nu. Tar det som ett positivt tecken och kan samtidigt passa på att meddela att jag tänkte återgå till min frekventa uppdatering av livet. Lite smått i alla fall.

Passande tillfälle att göra comeback på. Måste vässa klorna inför det som komma skall. Åkte nämligen på en extrauppgift efter att ha missat i seminarietillfälle trots min ganska så befogade anledning till min frånvaro. Återstår att se hur man skojar bort den eller om man kanske ska ge igen på läraren?

***

Jobbet är igång igen. Känns jävligt spännande. Nytt folk som vanligt...men fan vad jag stör mig på tama handslag. Frågan är vad dessa karaktärslösa människor gör på sina respektive arbetsintervjuer?

***

Passar på att tillägna följande låt till de som önskar att de vore födda någon annanstans.




/Don Juan

Black is Back

Tänkte bara skriva en sak...

VI ÄR TAMEFAN TIBAX!

Galen jävla lycka.



Imorrn blire ett soft, nice, skönt (på brädspråk) och framförallt underbart långt och underhållande inlägg om veckans Sälen-tur.
Dumt å missa!

// T

Nära nu

Jag tänkte för en stund skriva vad livet egentligen handlar om, men för att undvika en kontroversiell debatt så valde jag att avstå. Dessutom tror jag inte alla är redo att höra det. Kommer med stor sannolikhet avlägga något enstaka kapitel på just detta när jag släpper min bok (om jag nu gör det) som givetvis står med på min måste-göra-lista-innan-jag-dör.

***

Det kommer onekligen bli en sömlös natt. 2-6. 2-6. 2-6 tänker jag. Den stora frågan är om man ser fram emot mötet.

Barsom påstår att Allsvenskan saknar profiler. Hur kan han missat AIK:s värvning av Eguren den store?

I min värld så spelar Barcelona finalen på Bernabeu. Kan bli två intressanta veckor i Madrid när Barca försvarar sin CL-titel och veckan innan (?) kommer den alltid så oduglige lillebror hem med den andra cuptiteln. Är det detta som folk kallar för poesi?

***

Har ingen större lust att skriva dessa dagar. Tankarna är fyllda med annat. Sådant som får en att göra kullerbyttor.

/Don Juan




HUNK 2

Tänker inte kommentera gårdagens match, blir bara förbannad ju mer jag tänker på matchen. Ser dock ut som att mitt 6-4 till Barca kan gå hela vägen eller åtminstone borde göra.

***

Har varit inne på det tidigare, men herregud måste säga det igen. Man slutas aldrig att förvånas över alla förändringar, utseendemässigt, folk genomgår. De flesta har gått ner sig, men de som gått från OK till WOW ska ha en stor eloge, för de har verkligen blivit WOW. Jag själv är fortfarande minst lika attraktiv. Lär nog inte bli någon HUNK som Gerard Butler dock, men kan tänka mig att jag antingen kommer att se ut som Leonardo DiCaprio eller förbli som jag är nu som Fernando Torres och Danny.

Nu är det dags att börja ladda för årets första Gentlemannamiddag som går av stapeln hos mig.

/Don Juan

RSS 2.0