Skottland del 1

Kan ju börja med att svara på Tompas inlägg och bekräfta att whiskey är ingenting för mig. Chockar alltså med att säga att jag var i Skottland utan att dricka whiskey. Innan jag fortsätter surra om resan kan jag meddela er, gott folk, att jag klarade sista tentan på A-kursen. VG på den kursen - check.

***

De på gymet ansåg att det var på tiden att jag köpte ett gymkort efter att ha kört någon månad med frikort. Tror dock inte näsan har krympt för det.

***

Vad ska man säga om Skottland? Kort och koncist: fylla och massa buss. Det som är ganska intressant att säga om landet är att alla städer är inom en radie om två timmar och det är enkelt att ta sig överallt. Sen är det ganska värt att nämna att landet inte spås någon vidare framtid. Det var svårt att hitta någon som inte var våldsbenägen och klädde sig som en kickers. Åtminstone i Glasgow.

Första kvällen spenderade vi i Glasgow. Började på en pub i vårt hostel och begav oss sedan till ett uteställe fullt med MILFs. Fredde nöjd. Det mest intressant var när man skulle på toa. Har aldrig sett en toa som var så ren som den. När man pissat klart och tvättat händerna så står en person som var identisk med han på the green mile och räcker fram papper.

Ganska så runda under fötterna begav vi oss sedan vidare. Fredde hade vita sneakers på sig vilket gjorde att vi inte kom in på något fancy ställe. Hittade sedan en obskyr gränd där vi tog oss in efter att vakten nekat de framför oss och istället släppt in oss, två dyngraka svin. Stället var fullsatt och den höga musiken satte stopp för våra sliskiga repliker. Efter någon timme insåg vi att hela stället var fullt av personer som omöjligen kan ha fyllt 18.

Dagen efter vaknade vi nio med knapp någon sömn i oss överhuvudtaget. Matchdag. Celtic away! Med en enorm huvudvärk begav vi oss till något bondesamhälle, köpte biljetter i celtic-klacken och bara körde! Under uppvärmningen drog vi upp AIK-flaggen och började hojta på Jos Hooiveld. Han blev givetvis överlycklig att vi tagits oss till Skottland för att se på hans debut som blev oerhört lyckad! Trodde Celtic skulle vara bättre, men tveksam om Barcelona skulle gjort det bättre mot ett tufft motstånd. Dobbar före i varje närkamp och en domare som blåste för frispark max tre gånger under matchen.

Återkommer imorgon med vad som hände i Edinburgh under lördagskvällen.

/Don Juan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0