Môcke bra

Bra helg. Sittning under fredagen som spårade för egen del. Vaknade upp strax efter två på dagen med jordens huvudvärk. Var bara att ladda om, dra till söder, kolla fotboll med grabbarna och sedan utgång på "ett ställe". För övrigt var skjortan instoppad.


Nu tillbaka till verkligen. Fan vad festligt det hade varit att sitta med på den här föreläsningen:



/Don Juan

Skillnad på folk och folk

Helgen spenderades på det traditionsenliga "landet" med högstadiepolarna. Mycket trevlig tillställning. Under lördagen ringde farsan som lämnade sedan över luren till min farbror. Han frågade hur det går med brudarna och gav mig sedan facit på hur det funkar.

"Man ska inte vara egoist. Det är därför man aldrig enbart ska älska en kvinna här i livet."

***

Många intressanta saker går att säga om den avslutande omgången av Allsvenskan 2010. I år var det tydligen, åtminstone enligt media, okej att springa in på planen. Förra året startades med skattepengar och polisresurser en mycket omfattande häxjakt mot de supportrar som sprang in på Ullevi.

Jyrgårn slutar enbart en placering ovanför Gnaget. Det komiska är att aporna är nöjda med sin säsong medan den för AIK:s vidkommande har varit fullständigt katastrofal.

/Don Juan

Sorg

Ungkarlslivet fick sig en rejäl törn idag när jag slog upp tidningen Metro. Hyresvärdar och andra idioter har börjat klaga på kriminaliteten. Nu ska det alltså riggas upp kameror t.o.m i tvättstugorna. Snacka om partydödare. Alla vet ju att det är i tvättstugan man går och gör sin grej under en sån där grisig efterfest. Fast å andra sidan, bör man vara rädd? Inte direkt va.

...o vad fan hände med Elvis? Kräver ett ordentligt uttalande från ansvariga.

***

När ska folk börja ta bort dessa överflödiga hemtelefoner? Kommer ihåg när jag var yngre. Varje gång det ringde på hemtelefonen blev jag livrädd. Trodde alltid det var någon arg lärare som skulle gola för mor min om vilka rackartyg jag hittat på under dagen. Det var ganska förekommande, så det är klart att man efter ett tag slutade svara i telefonen.




Tycker vi alla ska ta tillfället i akt och ägna en tanke till någon speciell eller till någon som exempelvis förlorat en tvättstuga.


/Don Juan

RSS 2.0