Sladder i London

Att det ska vara så jävla svårt att trycka in sig på våran blogg och dra nåra rader? Älskar att skriva när jag väl sitter och plitar, men förjävla bökigt (tydligen) att komma till den punkten. Mycket annat som är kul, antar jag. Datorn kommer för mig just nu inte i första hand, inte andra heller. Vidare får andra spekulera i...
De var lite för längesen senast.

Men i allafall så besökte tre femtedelar av FK Europas största stad i helgen med sällskap av Danne-Delikatesskung och Sladder-Ampe. Att 5 grabbar på samma hotellrum ett par nätter brukar bli fartfyllda är väl ingen som tvekar på. Dock kanske inte så turbo som vi räknat med, men nog fan blev det åka av på många sätt. 
Bara resan till Skavsta tokade till början på äventyret med PTPE:s underbara bil utan bakdämpar, och det faktum att Ampe lyckades somna trots jordbävning i kärran är mera påspädningar.

Om vi hade kul? Som vi hade kul!

Just Ampes slagg blev en löpande röd lina genom hela våran weekend.
"Sladderslaggish" blev smeknamnet och mannen i fråga tog verkligen vara på varje stund att drömma om söta flickor. 
Även kortspel, som känt, är en skön beståndsdel när det vankas hotell och nya miljöer. Plump lirades för det mesta, där Matty tog kommandot direkt bara för att i slutändan sluta som jumbo. PTPE stod för en förvånansvärd uppryckning med rekordserie på slutet och delad seger tillsammans med moi och herr Sladder. Att jag trots 200 pinnar ena rundan lyckades komma tvåa är nåt vi inte behöver gå in närmare på.
Inte heller att under ett förkrök då Ampe ska bevisa att han inte kan spilla ut min dricka genom att just trycka ut min ena GT och halva Leffe på golvet behövs gå djupare in på. Dock kan tilläggas att han avslutade stojandet med att skjuta iväg sin hårda efterrätt en bit bort i restaurangen senare på kvällen...
Visst är det kul att garva åt andras misstag.

Kartläsare Tompa visade runt "Mössligan" i staden så gott han kunde och sevärdheter som Tower Bridge, Big Ben och Buckingham Palace besöktes. Tillsammans med någon gammal fästning, lite "Horseguards" och slottsvakter med björnfitta på skallen blev våran sightseeing riktigt rolig. London är ju lixom ganska stort...
Men den absoluta toppen på resan var tveklöst besöket på Emirates Stadium och matchen mellan Arsenal - Everton
Helvete vicken arena! Hyfsat sproilish! 
Bara synen av stället gjorde helt min dag.
Svängig match med skön underhållning, sen att hemmalaget tappa points och att det faktist snöade lite på slutet gjorde inte helhetsintrycket mycket sämre...



London är en otrolig stad som ger så mycket känsla, tittar man bara på fasaderna på många hus känner man sig hemma av någon underlig anledning. Att det även finns tillgång till öl överallt gör inte stället mindre hemtrevligt.
Gemytligt är ordet.

Men bästa godiset måste ändå vara det ögonblick vi står utanför en av klubbarna framåt midnatt och tjejen som står för "welcome" eller "fuck off" vänder sig emot oss.
 
- Hello boys! Glad som fan. 
- Where's your girls? Ena mungipan glider ner lite.
- Girls? Säger vi frågande och pekar inåt... Hallåå?
- You have to bring girls to get in here... Utråkad.
- Hey c'mon, we're tourists..?

Sen när tar man med sig pinglor på en fotbollsresa till en stad man dricker öl dygnet runt? Och va ere för jävla diskriminering?
Suck.
Fröken Diskriminering försöker ändå sitt bästa för att försöka få in oss, kommer tillbaka för det slutgiltiga och får syn på något nära marken. 

- You've got trainers! Tittar snett på PT:s och Dannes vita schofräser på fossingarna.
- Sorry. Säger hon och skyfflar iväg oss.

Lite orutin av boysen.
Jahapp.
Så de kan gå.

Flygförseningar, matförgiftningar, dåliga dj:s, alibabas och det jobbiga med vänstertrafik är väl smällar man får ta. Men just trafiken i England är likamed suicide. Just när man tror man lärt sig som pedestrian att titta åt fel håll så är det väl någon mysig bilist som inte hajjat grejen han heller.

SLADDERSLAGGISH I LONDON!! = Done'

Vad blir nästa?



You and me can have a bad romance...

// Tompa

Kommentarer
Postat av: don juan

Sett till invånare så är faktiskt Moskva större :)



Var arenan så snygg som på bilden?



Haha sen måste ni jobba lite mer på replikerna. Inte säger man väl att man är turist? :D

2010-01-14 @ 22:59:43
Postat av: grodan

Giri tycker jag e bättre!

2010-01-15 @ 04:37:41
Postat av: Tompa

Fast moskva och ryssland e ju halvt asien! :D



Näe den e ju spejsad som fan på bilden men nog fan va den cool!!



Jo de va ju så vi fick henne att överväga, hon hajja väl att det e svårt att plocka me brudar till krogen när man e på semester 5 grabbar ;)

2010-01-17 @ 14:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0