El camino de la vida

Det har varit vissa tveksamheter och många förfrågningar har dykt upp, därav detta förtydligandet: Festkommittén tar INTE emot några ansökningar, vi söker dig.

Tänkte således passa på att kort presentera vårt nya tillskott i Festkommittén: Tompa C (Dock oklart om han kommer att skriva under den pseudonymen). Tompa har precis som oss övriga samma syn på livet och delar givetvis samma intressen: fotboll och fylla. Han är en tongivande pjäs ute på fältet och bidrar med att höja stämningen. Precis som många av oss i FK så har han även en finöl-fetisch. Kort och gott. Välkommen!



I sedvanlig ordning hade vi en skön förfest på Folksam i onsdags. Den gav mersmak när FK var fulltaliga, samt även vårt nytillskott var på plats.

Väl på plats på Baba visade Grodan som vanligt vägen (i dubbel bemärkelse), denna gång med sin GPS i högsta hugg. Förvånansvärt få tjejer som nappade på försöken från fransosens (grodan) sida. Nya repliker testades och Grodan sänkte ribban från "vill du ligga?" till "vill du hångla?" och fick inom 15 min ett nummer (som för övrigt ringde dagen efter).



Imorgon är det dags för nya äventyr med start hos Tompa C för bastu. Var kvällen slutar återstår att se!


Dagens visdomsord: Undvik att träffa olika personer med samma namn.

Till bönan (tydligen ett ord för tjej): 



/Don juan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0