Vad gör vi?

Det är ganska värdelöst att sola för inte fan är man brun länge. Snacka om en vecka i rampljuset. Är det 50 grader och man är våldsbakis finns det visserligen inte så mycket annat att göra.

Äntligen har man repat sig efter Alanya. Precis som när man var yngre, man hade supit hårt och vaknat upp råbakis och sagt att man "aldrig mer ska kröka igen" tänkte man tanken att man kanske skulle ta det lugnt ett tag efter veckan i turreland. Inte fan höll man det heller. Blev en onekligen grisig lördag. Jag och Tompa tog oss till Sonisphere som vi trodde var en tv-spels gala för att hylla vår barndomshjälte Sonic, men oj så fel vi hade. Väl på plats möttes vi av en massa svartklädda håriga typer som verkade digga monsunregnet mer än en vilsen människa i Sahara.

Var bara att gilla läget, supa ännu mer och rocka loss till Alice Cooper, 62(!!!) år. Vilken show och som vi glassade med våra VIP-biljetter vi fått gratis. Mindre glassigt att ha lera upp till knäna och att t.o.m kallingarna var blöta. Sedan var det bara ladda om hos Tompa med en fet Bloody Mary där även PTPE slöt upp. Efter en skön festival måste man stabilisera nivån med att klubba på Stureplan.

***

I helgen är det nya tag som gäller med de tre B:na - boll, bärs och brudar.

Nu kör vi!

/Don Juan


Kommentarer
Postat av: A

BBB baby!

2010-08-11 @ 16:44:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0