Lite av Alanya 2010

Förmodligen finns det inte många ord som kan tänkas beskriva den avsky turrarna på hotellet visade mot oss fem, söta, sliskiga grabbar. Vad utlöste egentligen denna fientlighet?

Redan andra kvällen levererade Tompa C en redig karatefylla som hette duga. När det sedan var dags för honom att åka hem var det slut på cash och polarna upptagna med annat. Iskall som han var drog han en taxi tillbaka till hotellet som receptionisten sedan fick betala. Vad som hände efter det är fortfarande oklart men rykten gör gällande att han sov på en fåtölj i någon korridor vilket förklarar (till vis del) varför Tompas vita pike var nästan helt svart. Stökigt!

Samma kille i receptionen fick några dagar senare en svettig natt när undertecknad 02.00 tvingas fly från den turkiska ordningsmakten efter att försökt få in en pingla på hotellrummet och en mindre diskussion. Några timmar senare var det dags att avvisa nästa brud. Denna gång var det Tompa som gjorde sitt försök.

Utöver hotellets knippolicy fanns det fler oklara saker med Turkiet:

- Koriander. Vidrigt. Fanns fan med i alla deras rätter. Fyfan.

- Dåliga vattenledningar resulterar i att allt skitpapper hamnar i en papperskorg (sluten). Vidrigt det med.

- Vi trodde att stening var för allmän beskådning, men inte fan fick vi uppleva det.


Bra saker med resan:

- Turkarna lärde oss hälsningsfraser, vi gjorde om de till raggningsrepliker. "Hello my friend! You, me...fucky fucky?"

- Fyllor och i synnerhet Johnny Bravos (Ampe) vråldäck på en parkbänk. Johnny förlorade under samma veva undertecknads kamera och vi har starka teorier om hur rånaren tog ett foto på den däckade Johnny Bravo efter att ha tagit kameran. Minus att alla bilderna och även filmen på när Danne dansar till strippstången i över en minut försvann.

- Att få sina kläder vikta med en söt lapp över efter en bortamatch är som en saga.

- Moppe runt Alanya. Brumma på i bergen, bada i en kall flod och upp till borgen för magisk utsikt. Får tacka plastkussen för det.

/Skytteligavinnaren

Kommentarer
Postat av: Tompa

Sådär jaa!

2010-08-11 @ 16:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0