Vemma

Imorrn onsdag den 30e september 2009, kommer det finnas för pojkar och flickor, damer och herrar att ta del av en unik chans att inom en snar framtid tjäna fina pengar.
Detta är en unik möjlighet, en fin chans till att helt enkelt tjäna sin egen trissvinst varje månad utan att egentligen arbeta... 

Så om man inte är helt korkad tycker man självklart att detta låter intressant. Då gör man enligt följande, på klassiskt lumpenmanér. Du följer dessa instruktioner:

 - Kollar i allmanackan så att man har möjlighet att lyssna på en presentation cirkus en halvtimme imorrn någon gång mellan 14.00 och typ 21.00.

 - Lokaliserar vart Espresso House på Vasagatan infinner sig.

 - Ringer mig så att jag vet att du dyker upp på ovanstående ställe, vilken tid du dyker upp och att du på allvar är intresserad av att tjäna pengar. (Lämna ut mobilnummer på bloggar är väl sådär men bara för idag: 0735439090)

Så för att sammanfatta, är du åt den läggningen att det vattnas i munnen så fort du får se att ditt konto innehar mer pengar än vanligt? Då är det här inga problem, dyk in för en kaffe efter att du kontrollerat ovanstående punkter så ska du få ta del av årets möjlighet...
Jag lovar att det är en bra grej, kom in och kika så du inte missar ett skönt tillfälle att på allvar trissa upp månadspengen!



// Tompa C 
 


Kommentarer
Postat av: grodan

fotbollochfylla - reklampelare?!!?!?!



för övrigt infinner sig inte något café någonstans eftersom att det innebär en fysisk ankomst vilket en statiskt belägen verksamhet inte har någon större benägenhet till!

2009-09-29 @ 20:23:38
Postat av: Tompa C

Haha reklampelare funkar perfa! Kom och kika idag..

2009-09-30 @ 09:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0