Sunday bloody sunday

Söndagar är hopplösa. Helt klart den dystraste dagen på veckan och inte är de särskilt produktiva heller. Undra hur mycket tid man slösar bort under söndagarna på att inte göra ett jävla dugg. Det är då tur att man ibland blir väckt av sådana här underbara låtar:




Dålig uppdatering har det hittills varit från helgen som har varit ganska så perfekt. Fredagen resulterade i en stor dimma. Jag körde till en början på på eget håll där det hölls ett avsked för min tidigare chef som ska ut på nya äventyr. En oerhört gemytlig tillställning! Jag mötte sedan upp grabbarna och det utmynnade i en ganska så händelserik kväll.

Grodan och Tompa såg ut att ha det jävligt soft när de lutade sig bakåt i soffan för att snacka lite. Ordningsmakten var på hugget och tog de båda ut direkt för lite snack. Precis som alla andra idiotvakter så är det hemgång som gäller så fort de kallar ut en trots att man bevisar att man inte är full eller beter sig olämpligt, vilket Tompa tappert valde att göra. Tompa höll låda medan en virrig Grodan slingrade sig tillbaka till vårt bord och på något vis lyckades han med bedriften att bli utslängd och sedan bortglömd. Tompa ut - Grodan in. Ganska signifikativt i sig, det stärker bara tesen att alla vakter är idioter.

Kvällens höjdpunkt var när vi kom till Sibylla efter att Grodan ramlat in i vartenda buske som finns på söder och behövt en bärgningsbil för att ta sig hem. Väl på Sibylla redogjorde Grodan sitt missnöje mot de stackars knegarna. Enligt hans egen utsago så hade de rånat honom på pengar vid ett flertal tillfällen. Snubbarna såg ut som stora frågetecken och jag fick kliva in och reda ut situationen.

/Don juanito

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0