Mycket bra

Don Juan och Grodan kan räkna sig till VM-skaran efter gårdagens säkra insatser som skickade bort sverige från all form av VM-hopp som finns. Mycket stabilt!
Har tidigare skrivit att djurgårdare plötsligt blivit våldsamt intresserade av hockey. Nu är det dags för mig att bejaka mitt internationella arv utav bara helvete fram till sensommaren 2010.

I övrigt kan man säga att nivån på fyllan var mycket ojämn från totalt nyktra personer till andra som inte mindes senaste gången de var nyktra. Ingen nämnd ingen glömd!

Bortsett från en otroligt stilfull trängning av Tompa C i kön till Pilot så bjöd stället inte på några större succéer. Varken de översvämmade pissoarerna eller de obefintliga möjligheterna att hänga av sig imponerade så värst mycket och kvoten av småbrudar med falsklegg var klart högre än till och med wollmars. Kan dröja tills nästa vistelse på pilot.



Måste säga att det känns underbart att vakna klockan nio, pigg och kry när man vet att man lika gärna fortfarande kunde ha suttit o krökat! Detta kan dock ha hänt i huddinge där PTPE laddade efterfest och den väntar vi givetvis på rapport från!

/Grodan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0