Föga förvånande

Somliga lär sig inte. På dagens föreläsning i skolan kan den roligaste lärare-elev-konversationen någonsin ha ägt rum. Okej, det kanske är en krydd, men kul var det.

Två brudar som inte har alla indianerna i kanoten sitter och tjoar och tjimmar under föreläsningen. Varpå den ena av de räcker upp handen och frågar om det finns någon kurslitteratur på svenska eftersom att våran är på engelska. Läraren blir paff och ber henne plugga på sin engelska. Bruden blir helt chockad och hävdar sekunder senare att hon fick VG i engelska.

Det man kan konstatera är följande:
1. Det finns inget större hopp om dagens ungdom.
2. Läraroplanen är ett STORT skämt. Att folk beroende på skola och bakgrund får olika betyg är ett gravt problem. Även jag fick VG i engelska som inte är ett favoritämne, men har inga problem med kursliteraturen.
3. Hur kan man komma nästan två månader efter kursstart och säga att man inte förstår?
4. Beklagligt att min klass är så pass ojämn.



Maradona passade på att hugga tillbaka nu när Argentina tillslut tog sig till VM efter alla kritik han har fått på senaste tiden: "Que la chupen y sigan chupando". Sug den och fortsätt sedan suga.

Spanien historiska. 10 segrar av 10 möjliga. Imponerande! Avslutades men en otrolig 5-2 seger borta mot Bosnien trots att man saknade spelare som Torres, Villa, Marchena, Fabregas, Puyol och Xavi.

Ses i Sydafrika! Nej juste, Sverige är inte vidare!


/Don Juan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0