Dreaming of spring

Det är inte bara vintern som närmar sig (är den redan här förresten?), även allsvenskans avslutning närmar sig.

Inför säsongen gick bajen ut med målsättningen att komma topp 4 i allsvenskan. Redan då skrev jag att det inte kan ha varit ett dugg seriöst och förmodligen bara var ett försök att locka sponsorer. Nu sitter vi här i oktober på kvalplats precis som jag trott, och helt ärligt ska vi väl vara nöjda med den placeringen. Det som räddar oss från nedflyttning i år är ett par bra och oväntade nyförvärv i somras.

Men det svarta hålet i bajens transferkassa fortsätter att förbrylla mig och man kan inte skylla tiotals borttappade millar på supporterstrul. Någonstans är något väldigt fel.



I övrigt väldigt intressant att se alla djurgårdare som plötsligt blivit vansinnigt intresserade av hockey eller curling nu när det vankas spel på korpen-nivå.



Inte bara allsvenskan som närmar sig ett slut, även korpen är på upprinningen och idag spelar CLB sista matchen för säsongen. Med i truppen är som vanligt Grodan men även PTPE och Don Juan som inte spelat sedan järnkaminerna fortfarande var fotbollsintresserade. Rostiga? Framtiden får utvisa. Domaren lär ju inte göra det i alla fall.
Säsongsavslutning i korpen betyder givetvis att det kommer satsas mycket på närkampsspel/tok-kapningar eftersom avstängningar inte följer med i säsongerna. Tar med tandskydd och vässade benskydd så får man ta någon månad på kåken.


/Grodan

Kommentarer
Postat av: Grodan

Fan vad bra kört idag gubbar!

2009-10-06 @ 21:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0