Pinsamt

Helt sjukt, läser dagens rosabladet och ser att Anders Svensson inte vill bli hyllad för sin 100e landskamp av rädsla för att bli utbuad av fansen. Tycker riktigt synd om killen... Har alltid gillat Anders trots att han alltid varit ett stort hot mot Gnaget, i form av gul ellos-tröja. Har tillomed dragit upp en Facebookgrupp med hyllningar till honom.

Asså ärligt talat hur kan man bua åt en kille som lirat så många viktiga matcher i ett framgångsrikt lag som Sverige?


PINSAMT!

Hela hata Anders Svensson-grejen är ju helt absurd.
Att han ska ha varit dålig?
Nja, alla har ju sina sämre perioder. Men nej, det har han inte varit i en landslagsdress såpass många ggr att det är värt att bua åt.
Att han skulle vara mycket sämre i rollen som offensiv mittfältare istället för Kongo-Kim? 
Också konstigt sätt att hata någon på. Visst Källström har oftast passat bättre in där sedan Anders fyllde 30 och sedan han tagit klivet bakåt för att vara nya Linderoth, men ska vi hata alla på en viss positon bara för att man vill ha en annan i dennes ställe? Varför hatar man i så fall inte Micke Nilsson lika mycket? Eller Daniel Andersson?
Taco?
Att bli kallad för "Taco" av Källström-beundrare är också ett snyggt drag. Haha har ni sett Kim himself? Svensson är inte trådsmal och det är verkligen inte Kim heller.
Gnäll-Svensson?
Även det en konstig anekdot han fått på sig. Efter en riktigt grym punktmarkering av Nicklas Carlsson 2006, gnällde han på spelförstörelse. Vilket han hade rätt i, men jag som många andra tycker att: svälj skiten, se på saken att du är såpass bra så att motståndarna blir tvungna att lägga en skugga på dig. Men saken är den att det var ingen som fick samma skugga på sig som INTE gnällde när Gnaget körde sin udda taktik det året. Fast det är bara Anders som är ihågkommen för detta påhitt. 

Nej ärligt talat att ens ha lirat 100 landskamper är grymt stort. Att ha lirat så många mästerskap är jävligt stort. Att ha varit nära att ta Sverige vidare några tillfällen är ett uteblivet: galet stort...

Hjälte...


Alla säger: "Amen det enda killen gjort är den där flyt-frisparken mot Argentina". Nääe det är det enda DU vill komma ihåg. 
Det jag minns bäst är i allafall helikopterfinten och skottet i kryssribban mot Senegal i förlängningen. Jag står fast vid att om han hade satt den så skulle vi lika bra kunnat vinna hela skiten.

Tack för allt Anders! Det finns faktist folk härute som har lite fotbollshjärna och som hajjar att man inte borde bli behandlad sådär. Lite ödmjukhet tack...

// Tompa   

Kommentarer
Postat av: grodan

man får inte heller glömma att ankan svenson statistiskt sett är vår viktigaste spelare sedan 2002. det är rätt bra statistik att ha med sig

2009-10-14 @ 17:39:37
Postat av: don juan

men å andra sidan så missade han ju faktist det där skottet mot senegal

2009-10-14 @ 17:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0