Årets tävling avjord?

Snart är allsvenskan slut och det är tur för fotboll är inte så intressant, handboll och bandy däremot är riktigt intressanta sporter.

Något som också kan vara över för denna gång är årets vikttävling mellan Matty och Grodan. Senaste rapporterna säger att Grodan mycket väl kan ha avgjort kampen som gällde att snabbast gå upp fem kilo. Samma källor säger dock att det enbart är fett, men att reglerna inte sade något om att det skulle vara muskler.
Således väntas en romantisk middag och en mindre romantisk utgång inom snar framtid. Endast en morgonvägning står i vägen.

Något annat spännande är ryktena om en blogg-comeback för Matty. Som vi alla vet gick hans dator sönder när han hade den i knät och råkade spänna sina extremt hårda magmuskler och därför har han varit borta ett tag.


Fåglar är bra när de flyger i luften och inte skiter på en, annars gör de sig bäst ugnsstekta eller som leksak åt min fina katt.

 

/Grodan


Kommentarer
Postat av: lisa

tycker nya bilden där uppe är riktigt bra! har smekt min ärta åt den cirka fem gånger bara den här stunden den varit uppe :)



Jag suktar efter fler FK-bilder. Min ärta kräver det. den kräver ER! ahhhhhhhh

2009-10-26 @ 21:20:26
Postat av: Matty

haha skapligt inlägg;) många rykten där :P

2009-10-26 @ 21:25:13
Postat av: grodan

tack, har jobbat med det ett par dagar :)



tror de flesta rykten där kan stämma visst?

2009-10-26 @ 21:25:59
Postat av: Tompa C

Vem är den där grodan? Shiet killen e överallt. Avgjord elr av jord? :D

Feting supande på fredag!

2009-10-27 @ 11:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0