Plötsligt händer det

Planen var att sätta oss på någon pub och surra lite för att sedan visa tjejerna hur man dansar. Kvällen började således på Wollmars med lite olika folk och efter en mindre splittring mötte vi upp Matty och Grodan. Matty var redo att skaka lite rumpa medan Grodan valde att dissa oss för någon brud vilket kompenserades upp med att göra lite obscena gester och därmed förhoppningsvis reducera Grodans chanser.

Vi tågade vidare och hamnade på Ambassadeur där nudelveckan satt sina spår. Stället var inte särskilt välfyllt och budgetkillen i DJ-båset var så fruktansvärt inkompetent. So far allt lugnt och när klockan närmade sig tre valde vi att dra hemåt med tankarna på morgondagen tillika Ampes födelsedag.

Väl på nattbussen börjar jag surra med lite folk och hamnar givetvis på någon obskyr efterfest. Vaknade åtminstone hemma, vilket får anses som en bedrift från min sida.

Idag mår man som man förtjänar. Det som dock borde vara olagligt är det faktum att när man vaknar upp är det i princip kolsvart ute. Laddar nu med en skön alvedon och en stor portion Felix gulaschsoppa. Dags att börja tagga till och röra sig mot Haninge för Ampes födelsedagskalas. Ny tung kväll att vänta.

Stort grattis till Ampe som alltså fyller år idag!






I övrigt kan man konstatera att Barcas trupp inte alls är så bra som många tror. Nu har tre spelare smittas av svininfluensan och när skadorna börjar komma in på riktigt kan det bli tvärkört. Värva i vinter! All heder till Guardiola för följande uttalande:

"Vi har isolerat dem från resten av truppen och hoppas att de snart är tillbaka. Vi har försökt att minimera riskerna, men man kan inte kontrollera allt. Vi är skyddade mot vanlig influensa, men eftersom vi inte tillhör riskgruppen så får vi inte lov att vaccinera oss mot svininfluensan."

***

Något som däremot är rätt glädjande är att jag ligger topp-3 i klassen på bästa studieresultat, hittills.

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: Miss A

1. Du är i haninge och jag får reda på det NU NU NU. fy skäms..

2. Barca<3

3. SLUTA SKRYT! jag ligger på plats numero unoooooo!

2009-11-21 @ 23:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0