Pero una mas

Helgen lider mot sitt slut och så gör även helgens fylla, kanske dock inte för PTPE som hällde i sig drinkarna som om det vore vatten efter ett maraton.

Tidigt under fredagen var det fart på FK med FIFA-kväll på agendan. Matty och PTPE låg hästlängder före oss övriga i drickandet, vilket straffades sig för deras del i det intensiva matchandet. 3 vs 3 och klar Don Juan-dominans. Nio raka segrar slutade sviten på, innan Ampe tog över, men vid det skedet hade PTPE redan däckat(?) på balkongen. Rätt lugn fredagskväll med tankarna på cupfinalen.

11.00 sattes klockan på och strax efter det begav sig undertecknad och Tompa ner till bastun med ett gäng öl för laddningen. Med en skön start på dagen drog vi sedan in till Solna för spelarbussmottagningen. Härlig stämning och en hel del bengaler. Matchen då? Ja det var inget snack om saken. IFK fullständigt KROSSADES. Frågan är varför Rehn valde att peta sin bästa spelare (Tobbe Hysén)? Märkligt beslut från göteborgsledningen och ännu märkligare var beslutet att låta Elmar Bjarnason vara kvar på planen efter paus som borde fått rött tre gånger om. Sämst på planen var ändå huvuddomaren Jonas Eriksson som aldrig var inne i matchen. Återigen beklagligt att sådana usla domare får en så pass viktig match.

Efter tumulten i Älvsjö så lyckades vi äntligen ta oss till Huddinge för nytt "förkrök". Matty agerade morsa åt PTPE så att han inte skulle dricka sig för full, men släppte det när PTPE lovade att bjuda på helrör på Royal Garden om vi inte skulle komma in på Grodan. Denna gång lirade vi en mot en i FIFA där PTPE mycket rättvist slutade som segrare i en ganska så jämn turnering.

Sedan var det dags för Grodan Sergel och andra försöket att ta sig in på det stället efter ett tidigare olyckligt försök. Trots schysst lokal så får helhetsintrycket ett stort IG. Hur de har strukturerat upp lokalen är fullständigt absurt, det faktum att kön till tjejtoan går snabbare än den till killarnas är bisarrt och värst av allt är den 30(!) minuters långa garderobskön. Plus får dock stället för att det finns riktigt schyssta birds. När det var dags att runda av kvällen och vi stått i 30 minuter för att få ut våra jackor så bevisade de anställda sin inkompetens. Jag ger henne min nummerlapp och efter att ha yrat runt ett par minuter kommer hon tillbaka och frågar vilket nummer jag har på brickan.

Jag: Ja det borde du veta, ni som har gjort brickorna.
Hon: Hur ser din jacka ut?
Jag: Svart som alla andras kanske?
Efter att förkastat Grodans otroligt misslyckade garderobsstruktur så förklarade jag för henne att hur perfekt den beskrivningen än skulle vara så skulle hon ändå inte kunna hitta min jacka eftersom att 95% av alla jackor är svarta.

När vi äntligen kom ut från Grodan med våra jackor på oss så gjorde vi ett snabbt pit-stop och köpte varsin kebab. En kebab som PTPE tyckte var väldigt knaprig och god, men den knapriga delen visade sig sedan vara pappret som han var noga med att sluka upp.

Överlag en lyckad helg.

Fotnot: Notera att i detta inlägg så står Grodan för nattklubben Grodan Sergel och inte FK's Grodan.

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: Matty

Tur att man kan vara lite morsa ibland :P haha annars hade vi aldrig kommit in :D

bra inlägg!!!

2009-11-09 @ 16:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0