Konstaterande

En (1) dag kvar sedan är det helg igen, bara att konstatera; fan vad fort tiden går. Snart står man där, fullärd och ska ut i arbetslivet, får ett jobb och blir så nöjd med sin lön så man glömmer bort sitt jobb. Men för att de ska ske får man göra en kraftansträngning.

Ska iväg till plugget nu med snygg-Robin. Planerna är att sammanställa en utav böckerna, vilket verkar hyfsat orimligt i och med att min laptop ska med. Kan bli ett rätt intensivt porrsurfande på skolans nätverk!



Vi har fått in en del klagomål på att vi inte alltid berör vårt bloggtema. Ganska paradoxalt må ni tycka, men sanningen är att vi aldrig har gått ut och sagt att vi enbart ska skriva om fotboll och fylla. Vi skriver om våra passioner som är fotboll, fylla, musik, ordbajseri och samhällshat. Vi är INTE som alla andra äckelbloggar som enbart snackar om vad de har på sig och hur många lattes de ska slurpa i sig idag. Vi är ett gäng VIDRIGA alkisar som älskar att skriva om mänsklighetens fullständiga brist på sunt förnuft.

/Donnie J

Kommentarer
Postat av: Miss A

kåt-robin!

2009-11-26 @ 15:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0