Frågeställning

Facebook har börjat spåra ur totalt. Vad hände med funktionen som gjorde det möjligt att selektera nyhetsflödet på startsidan? Helt ofattbart hur de tillåter alla dessa spamapplikationer, men det är väl ännu en del i processen att få ut ännu mer pengar av ännu fler sponsorer och dylikt. Jävla svin.

Och apropå svin, så är det tämligen intressant att följa hur svininfluensa-hysterin fortskrider. Nu har högstadieklasser och lägre tagit vaccinet, tillsammans, som om det vore en stelkrampsspruta. Ingår det här i den nya läroplanen eller blir det det några dagars reducerad jullov? Om inte är det bara att gratulera alla lärare för ännu fler dagars ledighet.

Annars då? Match ikväll, kan bli intressant att se med tanke på den ganska så udda startelvan. Lite småbesviken att Rasmus petades, men annars ser det rätt spännande ut mot ett decimerat italienskt lag.




Har de senaste dagarna levererat riktiga kvalitetslåtsar och tänkte inte vara sämre idag. Ovanstående är en av The Smashing Pumpkins kanske bästa låtar om du frågar mig. Dessvärre valde de icke att spela den när de var på besök på Hovet 07(?).

Värt att notera är att jag skriver minst fem inlägg på varje inlägg någon annan skriver. Skärpning grabbar eller på FM-språk: "Jag vill se en rejäl uppryckning efter paus!".

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: Tompa C

Äh du som har för mkt tid att fördriva!

Aa fejjan har blivit lite strange, dyker upp folks status från gårdagen i topic när det inte skrivits nåt på dennes trots att det finns miljontals nyare inlägg etc..

Rasmus har ju lirat en del u21, han får nog dyka in snart ändå. Hamrén ser förjävla cool ut vid sidlinjen!

2009-11-18 @ 21:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0