Den moderna fotbollens offer

Carloz Tevez, utsedd två år till sydamerikas bästa spelare, en av de största argentinska talangerna de senaste åren och PTPEs stora kärlek. Och en perfekt symbol för den moderna fotbollens negativa påverkan i vår tid.

Tevez övergångshistorier är intressanta. Han ägs av ett riskkapitalbolag, inte av en klubb. När han 2006 lämnade de brasilianska mästarna Corinthians köptes han av investerare som i sin tur gav honom spel i West Ham. Tevez är nog sedan dess den  spelare i europa som det skrivits mest om i europa vad gäller kontraktsstrul. Det har varit fram och tillbaka med vad som gällt, vem han tillhört, när han tillhört vem, vem som ska ha pengar, vem som inte ska ha pengar. Och mitt i allt en kille som älskar att spela fotboll. Som inte ville operera bort sitt ökända ärr med motiveringen "jag kommer aldrig vinna någon skönhetstävling, jag ska bli bäst i världen på fotboll".

Hur det gått sedan 2006 vet de flesta. Efter att senast ha blivit mer eller mindre utfryst i Manchester United var det dags för Tevez att byta klubb. Valet föll på Manchester City.
"Han hade även anbud från bland annat Liverpool men sade att han ej ville gå till en rivalklubb till Manchester United."
Så för att undvika att gå till en rival till Man Utd gick alltså Tevez till... Man City. Cash is king.
Och den moderna fotbollens spelaroffer fick ytterligare en tydlig, tragisk touch.



Förutom den moderna fotbollen hatar varje sund människa även paraplyer. Fyfan vad jag blir vansinnig när det kommer en jävla kärring (innan någon börjar gnälla här måste vi ta i beaktande att >75% av användarna är kvinnor över 50) kommer och viftar med sitt jävla paraply som det vore någon jävla fäktningsturnering. Stålpiggarna är ju fullständigt livsfarliga och anses av Statens HälsoInstitut vara den främsta orsaken till blindhet i åldrar över 12 år.

Fucking jävla pissparaplyer.


/Grodan

Kommentarer
Postat av: Anonym

utmärkt skrivet... Och nu vill han sluta med fotbollen. Man vill ju bara slicka en riktigt våt o fin fitta

2009-11-19 @ 16:01:56
Postat av: don juan

Vilka år vart han utsedd till bästa spelare? Tevez är fan en märklig person...

2009-11-19 @ 23:02:08
Postat av: grodan

2003 och 2004

2009-11-21 @ 02:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0