Campeones!

Alltid stort att vinna ett möte mot Real. Dagens seger var inget undantag, fast ändå med lite bitter eftersmak. Jag ville att Barca skulle ut och visa världen hur bra de är, igen. Hur man visar att ekonomisk doping inte lönar sig, igen. Hur man gör miljardermannen osynlig en hel match, igen.

Man lyckades delvis. Real var bra, men segern tycker jag ändå var rättvis. Utvisningen förstörde hela andra halvlek som kunde nog blivit ganska så intressant, men framförallt mer öppen.

Annars då? Förutsättningarna fanns. Tv4 hade struntat i att visa 17-mötet och kört på med ett långt försnack. Dessvärre var det alldeles för mycket fokus på Barcelona i allmänhet och Zlatko i synnerhet. Zlatan-hysterin har gått på tok för långt.

Det är inte många i Tv4-teamet som kommer undan med ett bra betyg. Har riktigt svårt för Kåmark (och då syftar jag inte på allt skit han gjort mot AIK) och måste passa på att återge en av hans magiska kommentarer från kvällen:

"Finns nog många korpenspelare hemma i Sverige som skulle drömma om att få spela i El Clásico"


Sicken raketforskare. Annars tar Anna Brolin priset för Sveriges sämsta tv-personlighet. Hennes kuriosa innan matchen var fullkomligt skrattretande och för att inte tala om hennes reportage eller när hon försökte vinka till Dani Alves som värmde upp. Hur många spelare i Spanien har hon INTE försökt få i säng? Inte många som klarar sig där. Har i övrigt inte förstått mig på grejen med att skicka ner en ganska så oattraktiv kvinna med risig spanska för att smöra för alla spelare och ställa tusen frågor om Zlatan.

Ett plus bör även ges till snubben på Tv4 som skrev "Real Madrid" under Chygrynskiy.

/Don Juan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0