Vad är bäst?

Låten eller videon?

Kleerup - Longing for lullabies



Kleerup är för övrigt en skön kille, trots att han är en pundare av rätt stora mått. Han är från stockholm men gillar göteborg mer för att det "är så jävla stelt i stockholm. Detta är något jag kan hålla med om till fullo.

Generellt sett så saknar folk från stockholm all form av självdistans och detta leder naturligtvis till rätt grava sociala handikapp. Vi i festkommitén behöver inte kikare för att se dessa problem men några kanske skulle behöva en spegel för det.



Idag är det onsdag och först nu cirka halv tolv på kvällen kommer jag att tänka på att det för i helvete var guldläge för Baba? Men det finns nog en väldigt bra orsak till att detta koms på först nu. Time will tell.

Dessutom, med var tredje vecka ledig framöver kan vi blicka fram mot en del dynga baba-kliv med tillhörande bakisångest.

Tyvärr har Grodan varit jävligt snurrig senaste tiden och detta har manifesterat sig på ett flertal olika sätt, inte bara i missade baba-kvällar. Detta är ett rätt irriterande problem eftersom att virrigheten stundtals uppgår i total desorientering både mentalt och fysiskt.
Troligtvis tidiga tecken på en stundande psykos, men jag säger som farsan - man är inte sjuk förrän man får diagnosen!



På en äng utanför Stockholm spelades idag en fotbollsmatch mellan Brommapojkarna och Bajen som Bajen såklart vann med säkra 0-1.
Detta är andra vinsten i rad, och den tredje för säsongen. Det mesta pekar alltså, trots all turbulens, på att Bajen blir ett stabilt topp4-lag.
Kommer bli otroligt intressant att se lite sköna nyförvärv i sommar när vi gör oss av med de vi inte behöver (chanko, davies, emil j).

För cirka 2 år sen drack ett gäng öl o spelade biljard vid fridhemsplan, blev dyngfulla och skulle vidare. Ringde ett gäng fjantar som ville vara bajenhuliganer och låtsades vara brommapojkarnas huliganer för möte, de låg och sov kl 12 en lördag. Fastnade vid en jävla snack-automat, drog en flipp, slogs med väktare. Tog bussen mot söder. Hoppade av i farten vid tc. Tog tuben vidare till Medborgarplatsen och länsade 5 pressbyråer/7-11 på proteinbars- och drycker. Väl framme i lägenheten en rätt svår feting som slog ut de flesta.

Och idag sitter jag och bloggar kl 12 en onsdag med långhelgen framför mina fötter. Har man vuxit upp eller bara blivit lat? Troligtvis en kombination.

/Grodinho

Kommentarer
Postat av: grodan

Vilken tjej i videon e snyggast?



Rösta och vill en DRINK PÅ KROGEN denna helg!

2009-05-21 @ 01:30:04
URL: http://fotbollochfylla.blogg.se/
Postat av: grodan

Det ska vara "vinn en"

2009-05-21 @ 01:30:27
URL: http://fotbollochfylla.blogg.se/
Postat av: alec

vad tycker du vi tjejer ska säga till oss själva framför spegeln`?

2009-05-21 @ 05:42:50
URL: http://alecstar.blogg.se/
Postat av: grodan

beror helt på. Ser man förjävlig ut - var inte rädd för att säga det till er själva. Antingen kan man göra något åt det, eller så får man bara ha den självinsikten.



Ser man bra ut - var inte rädd för att låta folk veta det. En människa mår som bäst när andra ser upp till en, och som medmänniska kan du göra en stor insats genom att "förvackra" världen.

2009-05-21 @ 11:48:02
URL: http://fotbollochfylla.blogg.se/
Postat av: Foki

svar: det är mitt riktiga hår :)



ha en fin dag ^^

2009-05-21 @ 14:25:16
URL: http://foki.blogg.se/
Postat av: Daniel

Kommer gärna å super snart



Tar med koskenkorva 60%

2009-05-21 @ 18:44:24
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0