Nya tag

Kul. Igår blåstes man på inledningen av Arsenal-Man Utd. Jag förstår inte varför vi fotbollsälskare har sådan otur. Sådana fadäser händer enbart under viktiga matcher som tex när det var som mest spännande mellan Turkiet-Tyskland i senaste EM och tv4 blåste oss alla.

Mindre kul är det för FLetcher som missar finalen i Rom. Tråkigt för honom, bra för oss andra. Killen har dessutom för lågt BMI för att spela en sådan viktig match, taktiskt att ta ett rött. För övrigt pinsamt av domaren att ens visa ut honom. Rött plus straff är sinnesjukt.

Hade velat se Arsenal i final, men nu kan det bli en drömfinal om Barca tar sig vidare eller så blir det ett tungt möte och ett revanchsuget Chelsea som står för motståndet.

Tråk-Chealsea lär spela lika tråkigt som i första matchen. Låt oss bara hoppas att Barcelona kan förvalta sina målchanser för att få till en öppnare match.

Rätt väntad förlust för AIK igår. Tillbaka till verkligheten, vi är inget bra lag. Tråkigt dock att domaren står i centrum när han blåser av matchen. Det händer alldeles för ofta att domarmisstag avgör matcher.

Undra hur "Poppen" mår en dag som denna när Hammarby försöker locka publik genom att gå ut med en reklamkampanj att SUPERmålvakten Rami är tillbaka mellan stolparna. Bra jobbat bajen! Nu får ni minst oavgjort varje match.



Gårdagens skiva var rätt okej, men man vet att något är galet när man kommer till en skiva, skaffar sig en riktigt bra och genomtänkt utstyrsel och ändå får massa konstiga blickar mot en. Inte riktigt som man tänkt sig, men som gammal K-torpare som man är så kör jag med mottot: "Skäms inte, kör bara!". Blir nya tag imorgon och då kanske turen står på min sida. Det är ju trots allt inget tema.

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: grodan

bild på utstyrsel?

2009-05-06 @ 13:55:58
Postat av: f

vad gör du? :)

2009-05-07 @ 12:28:51
URL: http://fridaerikssonn.blogg.se/
Postat av: Anonym

VILL DU HA FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG?



TRYCK HÄR:

http://www.viraltrafik.se/?LineRulla

2009-05-07 @ 13:18:44
URL: http://lililoli.blogg.se/
Postat av: Simone

nice blogg

2009-05-07 @ 13:52:15
URL: http://barasimone.blogg.se/
Postat av: Mikkan

Jag gillar ditt motto, det är bra ^^

2009-05-07 @ 13:55:43
URL: http://spelkulans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0