Galet, helt galet.

Härmed presenterar Festkommittén nästa fotbollsprofil vi ska intervjua. Denna gång blir det en fotbollsspelare som under tisdagskvällen visade att han har potential för att gå med oss i Festkommittén. Vi talar alltså om den danske målsumparen och stora löfte Nicklas Bendtner. Det ska bli oerhört intressant och se vad han svarar på våra frågor.

Skön fylla
Bra avslutning på kvällen.



Ikväll är det återigen dags för en skiva och bortsett från en viss slutskiva jag ska gå på så är detta alltså sista skivan för året. Blue Moon Bar som gäller utan tema. Festkommittén börjar kvällen hos Matty med schysst middag, finöl och poker. Vi ska även fira Matty med lite skumpa som klarat lärlingsprovet och nu är officiell snickare! Fullt ös, medvetslös och med lite tur kliver vi hem lika storartat som Bendtner gjorde i tisdags.

Veckans drink är för kvällen utbytt mot en shot. Flat Line är namnet på den och i ett shotglas häller du först upp Sambucan, droppar i lite tabasco och häller sedan in tequilan.



Vad ska man säga om gårdagens match? Jag är fortfarande helt lyrisk över vändingen.

Det kommer snackas mycket om denna match och om hur Chelsea vart berövade på minst två kanske tre straffar. Även trots mitt enorma hat till London-klubben så är det svårt att inte sympatisera med de.

Däremot spelar man en sådan tråkig och feg fotboll som Chelsea när man är ett av världens bästa lag så är det inte konstigt att man tillslut straffas för det. Trots att Barcelona inte var i närheten av att göra mål så var det bara en tidsfråga innan deras nolla sprack.

Ingen förståelse hur en sådan domare får döma en så pass viktig match.

Drömfinal i Rom alltså. Kommer bli en kanonmatch och Barcelona måste klara sig utan sina två ytterbackar. Förmodligen bildar Yaya och Pique mittbackspar igen och Sylvinho och Puyol tar de övriga två rollerna. Får se hur det går.

Inte helt oväntat att Alves inte får spela finalen. Han var helt övertaggad och kom fel flera gånger. För ovanlighetens skull så var hans inlägg under all kritik. Frågan är hur en spelare som gör en sådan dålig insats ändå får lägga viktiga frisparkar?

Kul att se hur Guardiola kramade om Hiddink innan 1-1 målet.

Blir sannerligen en intressant final.

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: johan

så jävla bra kille!!

2009-05-07 @ 15:22:50
Postat av: Daniel

Jag vill med å¨supa. När jag som finne kommer blir det minsann fest. Sist jag var i sweden drack jag alla svennar under bordet! Ni e så dåliga på att supa!



Själv växer finnar upp med 60% kosken

2009-05-07 @ 18:06:43
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: grodan

hej daniel fagetholm, vi är glada att du har hittat din kvalitet här i livet.



man tar vad man har!

2009-05-07 @ 19:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0