Vinnare och förlorare

Kul grej. Lyckad debut i mina nya blå chinos som kombinerades med en klassisk blåvit-randig skjorta. Stiligt.

Mindre kul grej. Vart tokraggad igår av en tjej modell större. Hon satt med sin kompis vid ett bord och gjorde ett klassiskt Rask-tecken, det vill säga klappade handen på sitt lår. Inte särskilt inbjudande. Hennes kompis passade även på att klä av mig med blickarna. Jag tror jag precis sumpade en chans till en FET trekant. Alla kan inte vara en vinnare som min käre vän Grodan brukar säga. Kloka ord från en klok man.



Sveriges starplayer i kommande U-21 EM-slutspel, Labinot Harbuzi, gick nyss av skadad från matchen mot IFK. Aftonbladet bjuder återigen på kass journalistik. Stefan Persson skriver så här: "Det är fortfarande oklart vilken typ av skada det är och hur allvarlig den är.". Hur kan man INTE veta var han har skadat sig? Det ger ju oss som inte ser matchen en klarare bild på hur stor sannolikheten är att skadad är allvarlig.

Det börjar bli en trend för stockholmslagen att tappa poäng mot Gefle. 1-0 idag till bondeklubben mot Gnaget. Till råga på allt så missar Jos derbyt och Özkan skadad, igen. Det sistnämnda var visserligen inte så oväntat.



Snart är det dags för den stora finalen. Den mellan Manchster United och F.C.Barcelona. 20.45 som vanligt på onsdag i Rom som gäller.

Barcelona kan alltså bli historiskt, genom att bli första spanska laget att vinna trippeln. Barcas säsong har dessutom varit magisk och kan mycket väl hamna i diskussionerna kring världens bästa lag genom tiderna.

Henry och Iniesta har börjat träna med resten av laget. Hoppas att de hinner nå formen fram tills dess.

Finalen känns rätt oviss. Första målet kommer ha stor betydelse på hur matchbilden blir. Även hur United väljer att spela kommer att avgöra.

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: Grodan

"Även hur United väljer att spela kommer att avgöra."



Tror många håller med dig där ;)





Kommer bli knas i sweet valley imorn??

2009-05-26 @ 08:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0