Sådärja!

Nu blev cykeljäven snodd cirka 12.00 en vardag. Det bara rullar in positiva besked från alla fronter nu och det är skönt att se att det alltid går att få en eller två motgångar till!



In other news så skickades frågorna till FK-aspiranten tillika fotbollstalangen Nicklas Bendtner till Arsenals FCs pressansvarige under helgen, och således kan vi vänta oss svar tillbaka under dagarna! Mycket intressant att se hur öppenhjärtig Nille är om sina tankar och vanor!



Något som kan betraktas som en skandal denna vecka är att det troligtvis inte blir så mycket D2. Schemat är fullspäckat mellan 0800-2100 eller längre varje dag denna vecka så det kommer bli svårt att klämma in dibbe med PTPE. Positivt är dock att fredagens ensamma supande gav väldigt goda D2-resultat. Dock vissa frågetecken kring hur det egentligen kunnat gå så snabbt, viss oro för förvrängt tidsperspektiv på den punkten.



Imorgon debuterar en fulltalig Festkommité i Korpen! Detta är givetvis något att fira så jag kommer antagligen supa mig full efter matchen.

Jag efterlyste förra veckan taktiker för 7-manna, och fick in från PTPE och Don Juan, men tyvärr inte från Matty. Gissningsvis utnyttjar Matty sin extratid till att komma upp med en genial Guus Hidding-taktik som fullständigt dominerar.
Tills det visar sig, en snabb genomgång av de taktiker som kom fram:

PTPE:
En 2-3-1 med hårt arbetande yttermittfältare, där hela laget jobbar både bak och fram. Passningar längs marken, korta instick från kanterna in mot framrusande anfallare/mittfältare. Konstaterar att inlägg på 7-manna är "värdelöst" och satsar därför på markspel.

Don Juan:
Snodde PTPEs taktik, exakt samma nästan. Näsan 18mm längre.

Grodan:
En 3-2-1 med "gungande" backlinje där en trebackslinje används vid försvarsspel som sedan blir 1 eller 2backslinje vid anfall. Ytterback på valfri kant kliver in mot mitten och agerar understöd i anfall.
Denna taktik blev totalt sågad av PTPE och Don Juan men jag hänvisar till mina FM-meriter och garanterar great success med denna taktik.


Matchen spelas alltså imorgon, 1930 i vårberg. Troligtvis kommer vi vinna med 5 mål eller mer.
Lite om FK-läget inför match:

Grodan: Börjar hämta sig från sin sannolika influensa. Borta från träning under sjukperioden men har spelat sina matcher. Frågetecken för uthålligheten, stort plus för att vara för dum i huvet för att fatta att man förvärrar sitt sjuktillstånd genom att spela fotboll i regn.

Don Juan: Har liksom Grodan drabbats av någon sorts influensa plus möjligtvis någon form av allergi. Följdaktligen har spelaren varit borta under premiäromgångarna men är nu klar för start. Även här frågetecken för uthållighet. Stort plus för det sug och vilja han visat för spel.

Matty: Har hållt igång bra men hållts från spel av diverse anledningar. Blir första matchen i Festkommiténs sällskap vilket skapar extra spänning kring hans skicklighet. Kan bli matchens höjdpunkt.

PTPE: Nykterismen torde göra honom gott, förnyad energi och årets första match gör PTPE till en giftig spelare i morgondagens trupp. Imorgon sätts han ånyo på prov i CLB och vi hoppas att han följer upp från fjolårets inhopp där han gjorde 3 mål på 20 minuter.



Biljetter till Västra Stå (enda läktaren, egentligen bara ett staket) finns att köpa för en öl styck (50cl eller stor stark ute). För info om biljettköp, skriv en kommentar eller ring någon i FK.

/Grodan

Kommentarer
Postat av: matty

ber om ursäkt för att det inte har kommit någon taktik från min sida... den kommer någon gång iaf det kan du vara så säker på :)

2009-05-11 @ 16:56:05
URL: http://fotbollochfylla.blogg.se/
Postat av: Don Juan

Oroa dig inte, du står för spelet och vi för hjärnorna :)

2009-05-11 @ 17:15:50
Postat av: Em

Jobbig blogg du har.

2009-05-11 @ 18:10:22
URL: http://emelojs.blogg.se/
Postat av: grodan

EM vi hatar dig och allt du står för

2009-05-11 @ 19:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0