Lördag i solen

Började se mörkt ut redan tidigt under dagen när PTPE meddelade sin frånvaro från helgens utgång med motiveringen att han ska ut med syrran istället. Fortsatte sedan med avhopp från Don Juan, med motiveringen att han måste dega in övertiden.

En av de här förklaringarna är godtagbar, den andra är bara väntad!

Dagen fortsatte sedan i mörkrets tecken på söderstadion, där Bajen slog Halmstad men fick stryk av domarna, vilket gav resultatet 0-0 vid full tid.

Årets första match på plats för mig, vilket i sig är en skandal men enkelt förklaras bort med jobb och flytt. Givetvis dåliga ursäkter, men då är det inte ens dagens värsta, om man säger så!

Nåväl, nu börjar det i alla fall ljusna då det återigen vankas fylla efter att ha både stött in i och styrt upp med bekanta från riket i söder.
Troligtvis kommer jag
1. Bli jävligt full
2. Göra något dumt
3. Ångra hela kvällen imorn

Men det släpper vi nu för nu har jag precis dragit i mig lite skönt käk och ska börja hinka!



Det kan knappast ha undgått någon att 3/4 av festkommitén börjat spela Diablo 2. Vad som däremot smygs med är att PTPE inte tvekar på att använda kreditkortet för att skaffa sig fördelar i spelet! För att tala ur skägget kan man säga att PTPE gått in på en hemsida och köpt saker till sin "gubbe" för 150 kronor.
Detta väckte såklart upprörda känslor men to each his own som man brukar säga! Skandal dock, när det visade sig att Grodans gubbe, med hårt ihopsamlade grejer, fullständigt dominerade där PTPEs gubbe föll.



Simon Bank är en relativt bra journalist. Däremot behöver man solglasögon när man läser hans senaste blogginlägg, för jävlar vad hyckleriet fullständigt LYSER igenom!

Den inleds med ett rätt hårt fördömande av "ÖIS-huliganernas" agerande mot tränaren, där de sprayat ner hans hus. Inget krut sparas och visst, inget konstigt med att någon skriver så. Om det inte vore för att...

I nästa stycke inleder han med "Så tillbaka till något vi gillar mer. Inte Tim Wiese den här gången, fast nästan"

För er som inte vet vem Tim Wiese är, så kan ni se lite av honom här.
I ett inlägg för ett tag sen tog vi upp det här med att idrottsutövare får göra vad fan dom vill såfort de befinner sig på sin spelplan, och de flesta gillar ju också "galningarna" som kapar folk till höger och vänster och beter sig som... Tja fullständiga idioter. 
Samma beteende UTANFÖR en fotbollsplan eller en hockeyrink, och folk skriker om att man ska buras in på 2 år minimum. Utanför arenorna gäller Lagen.

Jag har sett sparkar som inte ens är i närheten av Tim Wieses och som lett till ett flertal månaders gratisboende, vi snackar DOBBAR i fart mot en killes hals. En åklagare skulle inte få allt för svårt att få det till dråpförsök i en rättsal. Eftersom att det hände på en fotbollsplan blev det ett gult kort.

Och med detta i huvudet, blir det då inte lite väl mycket hyckleri från vissa håll?

/Grodan

Kommentarer
Postat av: Matty

haha ja vad hände igår?

2009-05-24 @ 14:51:45
URL: http://fotbollochfylla.blogg.se/
Postat av: grodan

igår hände inte mycket, 2 bangade, en blev full, en stod som ett frågetecken!



Stort minus! Nästa gång drar vi med fagetholm som åtminstone inte verkar banga.

2009-05-24 @ 15:36:02
Postat av: P.T.P.E

haha! det var ingen nådig sågning på den du! ;)



Till mitt försvar vill jag minnas grodan använt i princip samma förklaring! skillnaden var att något skulle göras med mor?



Även matty har varit ute på restaurang med broder sin!



Så tji fick ni! :)

2009-05-24 @ 19:39:31
Postat av: Matty

haha men hallå de va inte bara min bror :P hehehe de va ju nästan hela familjen pucko... de kan du inte jämföra ;) såga såga såga!

2009-05-24 @ 21:02:48
URL: http://fotbollochfylla.blogg.se/
Postat av: Grodan

Haha du sågen är alltid slipat hos mig!



Angående att jag skulle dissat en utgång för att vara med din mor, låter inte helt otroligt, but who can blame me? ;)

2009-05-24 @ 21:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0