Dumma jävlar

Tog en halvtimme att vada igenom utslängda kläder, från sängen till köket. Lika långt tillbaka igen.
Och då bor jag ändå i en etta...
Samma visa väl framme i köket; använder hökögonen för att leta den sista rena kniven - hittad snedställd i bestickstället.

Det är en såhär dag du tvingas tänka till - Vad i helvete är det som händer?

Måndag jobb 0800-2100
tisdag jobb 0800-1600, korpen 1830-1910, CL-semi 20.00-2300
Onsdag jobb 0800-2100, direkt till CL-semi till 2300.
Torsdag jobb 0800-1200, klämmer in tandläkare och tandläkare samma eftermiddag, klar kl 5. 1700-1900 deeptalk med mor+far ute på landet.

Ibland finns bara inte energin eller lusten att hålla det som det ska vara, cleant.

Möjligtvis kan jag skylla på CL-matcherna, "it's a fuckin disgrace" som vår ivorianska vän uttryckte det


Ofta tänker jag på hur jävla dumma i huvet de flesta människorna är. Av någon anledning är äldre personer (50+) generellt sett ännu mer blåsta. Blir så horigt irriterad på det när jag tänker på det! Hur fan står man ut med sig själv när man vet vilken äcklig jävla dumjävel man är? samma jävla skit hela tiden, alltid någon blekfet jävla pappskalle som står som ett jävla frågetecken och skakar på sitt horiga gäddhäng för att visa att "nej jag fattar ingenting idag heller tyvärr".

FYFAN!

Idag hos tandläkaren var det en sån här äcklig kärringjävel cirka 70 år som satt och väntade, då kliver det ut en (ful) tandsköterska och ropar "inger?".

Eftersom det bara var Jag, "inger" och en halvfull ful jävla gubbe där, var det så jävla uppenbart att det var kärringjävelns tänder de ville åt, ändå sitter idioten bara där o glor, sådär dumt jävla idiotleende som att de inte hängt med NÅNTING de senaste 50-60 åren. FYFAN!

Sen efter 3-4 rop till, nu DIREKT riktade mot den här dumma jäveln, frågar dumfan "eriksson?".
Tandsköterskan, sedan länge märkbart irriterad, går och kollar i datorn. Och visst fan är det den här ÄCKLIGA jävla ERIKSSON som är denna INGER som hon ropat ut flera gånger.
ÄR DU HELT JÄVLA DUM I HUVET KÄRRING?
Är det ingen som har kallat henne för hennes tilltalsnamn förut eller? Fyfan hoppas de överdoserade hennes smärtstillande utav bara helvete.


FRAM FÖR DARWINS LAGAR! SURVIVAL OF THE FITTEST!


/Grodan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0