Wrong treats

Har i tidigare inlägg varit inne och berört shoegazing, denna sjukt sköna musikstil, och måste här återkomma med ett klassiskt och sjukt bra exempel på hur det kan se ut och låta.

Swervedriver - Wrong Treats


Notera de intensiva gitarrerna (2st), det frånvarande liret (blundar eller kollar ner nästan hela tiden) och den enorma ljudbild som smeker hörselgångarna på ett sätt som är obeskrivligt!



Idag inleddes kneget på det numera klassiska Fryshusets Gym, och det gjorde ingen besviken! Mycket gammalt folk kvar, och som vanligt inte en enda psykiskt frisk jävel där! Oslagbart!
Bara att konstatera att det inte finns något skönare gym än Frysen och det är lika mäktigt varje gång man kliver in i de stekiga lokalerna.

Dagens höjdpunkt: otvivelaktigt när tre anabola-killar sitter o snackar om helgens hot och slagsmål, öppet i gymets reception.



/grodan

Kommentarer
Postat av: Don Juan

Nostalgi! Man kan inget annat än älska frysen!

2009-03-30 @ 22:54:38
Postat av: grodan

tru that!

grabbar märkte ni en sak ute idag.. det var i princip torrt på marken! inte för att vara den som alltid tjatar på vårtecken, men det känns som att det kan vara dags nu, lagom till april månad!

2009-03-31 @ 00:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0