Where the night is

Till att börja med vill jag välkomna PTPE till depressionen men vill passa på att säga att ett halvår går snabbare än vad man tror. Bara att passa på att lägga lite extra krut på träningen, perfekt tillfälle!
Alltid tungt att inte ens ha möjlighet att leva som man vill men man får se det positiva i det! Dessutom kan man alltid göra som däckligan och spela lite full, och att beställa in alko-fria drinkar ser jävligt glassigt ut och är dessutom jävligt mycket billigare än en riktig fylla.

Här är två andra killar som också haft vita perioder (men deras vita var tjack, ladd och meph). Bra musik gör de i alla fall och det väcker onekligen en del sköna minnen av långbollar på fredriksskans, utgång på Kalmars torg och en i övrigt jävligt sliten resa sommaren 07!



Kort och gott ett par jävligt snöiga grabbar!


Något som ser positivt ut är möjligheterna för denna bloggs härliga TREENIGHET att gå ut nästa onsdag, för första gången sedan höstsäsongen ´08!
Andra saker som inte hänt sedan hösten ´08:

- Att PTPE blivit lagom berusad vid utgång
- Att Kennedy Bakircioglou spelat en hel match
- Att Lars Lagerbäck har dragit på smilbanden
- Att det varit molnfritt i göteborg
- Att en allsvensk match spelats

Som ni säkert förstår är detta en skandal och därför måste det laddas lite skönt inför onsdagen. Något alla kan njuta av är musik och därför kommer det under de närmsta dagarna komma upp lite skön partymusik på bloggen så att man hittar skiten även när man är i dimman!
Någon som seglat upp på discoscenen under det senaste året är som bekant Lady GaGa, en skön partybrud som gör bra musik, ser jävligt fräsch ut och är på pudret mer än Al Pacino i Scarface.

Snygg                           Snöig
Lady GaGa                                                                         Al Pacino

And that concludes todays session.
Dags att packa grejerna nu, ikväll drar jag tillbaka till huvudstaden för vidare äventyr.

/Grodan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0