We could get so wasted if you would have come

GRYMT skön dag idag, vänner! PTPE har tagit det viktiga beslutet att köra på fram till sommaren och med det i åtanke kan vi alltså vänta oss en hel del BRUTALA dimmor framöver våren! Kommer inte bli nådigt någonstans och de som räknat med återhållsamhet från den här trasiga ligan får tänka om helt!

Eftersom detta är en dag i positiva tecken är det nu dags att ladda riktigt grovt inför kommande fyllor! därför kommer det läggas upp en hel del skön dyng-musik de närmsta dagarna från mitt håll så att det alltid finns material för er pundhuven att hitta lätt!

Som inledning på detta tema har vi den grymmaste låten, perfekt att lira precis innan man glider från förkröket i syfte att maxa stämningen! Sjukt bra låt som man bjuder på här så njut!





Kommande dynglåtar kommer ligga under egen kategori, vad den kommer heta får ni se sen!

****************************

Snart dags att dra o träna med PTPE, var ett tag sen man träna tillsammans med den sköna liraren och det är ju inte utan att man ser fram emot hur det står till med motivationen nuförtiden! Ryktena säger ju att det kan bli en rätt grov beach-kropp till sommaren!

Senast vi tränade tillsammans var det på legendariska Fryshusets Gym, alla som tränat där vet att det finns en del original man inte skojar bort där. Bland annat en i personalen som ser ut som en jävla akvariefisk i fejan, men det är väl sånt man får ta.
Rätt skön stämning på det gymmet och 1200kr för ett årskort kommer man ju undan med, men det slår fan inte gymmet på Hisingen, göteborg, där man pröjsar 200spänn för att träna ett år. Oslagbart och då får man ta att vikterna inte är guldsmyckade!
Precis som vilket annat stekargym i Biskopsgården blandas gymmet av anabola-juggar och 60åriga gamla brottare. Precis som det ska vara på ett gym.

/grodan! fattar niiiiiiiii?

Kommentarer
Postat av: Ug-40

Sjukt bra låt!

2009-03-05 @ 23:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0