PGDM

Torsdag idag, Lill-Söndag alltså... Kunde blivit utgång idag men avstod till förmån för träning och sunt leverne (man måste ju prova sånt ibland). Blir istället Ålborg - Man C på tv och tidig läggning. Inte utan att man börjar känna sig gammal.

Inför helgen-summering:

Fredag:
Utgång i GBG. Kvällen kommer inledas i hemmet med ostsmakning och ett gäng hyfsat svåra ostron följt av ännu lite svårare viner där vi blandar vitt och rött från tre franska distrikt nämligen Bordeaux, Savoie och naturligtvis Champagne.
Efter detta en omgång discobowling för att lätta upp kroppen och sen bär det av ut mot natten som förhoppningsvis bjuder på lite dimma och lite röj. Nog sagt, resten hittar ni i morgondagens fredagsbilaga.

Lördag:
Svår lördag att kliva ut på. Det som måste vägas in är följande:

-PTPE och Don Juan otillgängliga?
-Jobb på söndag?
-Ekonomi?
-Suttit på ett svettigt tåg i 5 timmar?
-Ace uteslutet?

Som ni ser en del svåra punkter och inget man skojar bort på en scen. Alternativet till utgång är en rätt stökig 50årsfest hos min kära faster där det visserligen vankas sprit och annan alkohol men där ramarna är lite tajtare.
Fortsättning följer...

***************************

I övrigt kan vi konstatera att PTPE inte skrivit ett inlägg sedan torsdag och detta väcker såklart en del frågor. Den officiella förklaringen är att han jobbat mycket (avlönad slav 07.00-16.00 och oavlönad slav 16.00-22.00) men vi som hängt med i svängarna ett tag vet att det kan finnas andra orsaker. Möjligheten finns ju faktiskt att han ligger nedbrottad i en lägenhet i gubbängen och blir slagen med galgar. Inget man blandar sig in i när livet står på spel, men klart fan man undrar var grabben håller hus?

***************************
JUST NU: kollar reklamen för canal+ fotbollssatsning, där Nora Strandberg är med. Nora är en före detta boxare som jobbat som fotbollsjournalist för expressen, tv4 och nuförtiden alltså på canal+. Sjukt snygg tjej som kan sin fotboll, när hon fokuserar blicken känner man bara att det är en jävla kvinna det där!
Så jävla het.

Tyvärr hittade jag inga bra bilder av henne på google och jag har inte heller ett enormt privat bildarkiv med henne så det blir inget runkmaterial, men nedan ser ni ju en annan snygging så det är bara att fläska på!

Kommentarer
Postat av: Don Juan

Har redan kommit tre gånger till bilden nedan så du kanske borde överväga att lägga upp en bild ändå?



För övrigt så är det där med galgar inte helt omöjligt. :)

2009-03-19 @ 21:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0