Våga sverige!

Torra jävla svenskar. Kollade precis på Laul Calling som hade bjudit in Rami Shaaban till studion. De ställde lite frågor till Rami angående landslaget och direkt när skämtfrågorna dök upp så vart det allvarligt. På frågan "Vem är snålast i truppen?" så började Bajens jätteinvestering genast att försvara landslaget och hans svar var något i stil med detta: "neej men asså, man kan ju inte säga att någon är snål. jag tror typ liksom att alla skulle kunna betala när vi går ut och det gör de också. vi turas ju liksom om." Riktigt torrt Rami!

Sedan visade de klippet på en reporter som frågade Henke om han låg efter i träningen i och med att han fått en hel veckas extra semester. Dryg-henkes svar på det var att han givetvis varit på gymmet under den veckan. Hur kul är det på en skala?

Fan grabbar! Våga skämta lite. Skönt att den här bloggen finns iaf. För vi levererar alltid garv och vågar driva med folk!

Det är alltså landskamp imorgon. Viktiga poäng står på spel. Därför kommer Sverige troligtvis att starta med innebandy-Larsson, 58 och Elmander (som för övrigt inte gjort mål sedan i december) på topp. Det väntas alltså att bli ett målkalas nere i Portugal! Vad hände med ballarna av stål? Våga sätt in Elm, Goitom etc! Inte fan vill vi att medelåldern i truppen skall vara 43. Usch!



/Don Juan

Kommentarer
Postat av: grodan

håller helt klart med! mer hugg och sågningar! kolla ekwall vs lundh med jan tauer som gäst, där har vi lite tysk ärlighet!



om alla var så jävla bra kompisar med varann i alla lag, då kan man väl skämta med varann också?????????

2009-03-27 @ 14:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0