Perfect

Så sant som det är sagt, snart är helgen här och denna helg kommer jag alltså INTE vara i stan som gud glömde, utan i stan som gud borde glömt nämligen Berlin. Där bjuds det på öl av finare kvalitet samt diverse murar och efterblivna tyskar.

För nästan exakt ett år sen, fredag den 28e februari, var det utgång av en lite mer avancerad karaktär. Nåt ställe "vid" stureplan - rosenhof - väktarbråk i slussen - skjuts till gullmars - efterfest i sandsborg - hem klockan 08.00 lördagen den 1a mars. Vaknar klockan fyra av att kvibbe ringer, och undrar därefter vad fan som gick snett? Ska ju för fan på konsert med Smashing Pumpkins om fyra timmar och jag mår som en stekt fiskpinne, och då har jag inte ens hämtat ut biljettjävlarna.

Kan ju inte påstå att jag direkt hjulade in till stan för att hitta ett öppet ticnetställe efter en liter mjörre till frukost och en baksmälla som ännu inte riktigt satt sig.
Anländer 18.00 till röda kvarn tillsammans med kvibbe och PTPE för att om möjligt tanka till sig lite inför konserten innan baksmällan kommer på allvar, men märker såklart att kroppen kanske inte riktigt har samma sug på ytterligare en helnatt som jag har. Ibland har man ju lite flyt och kan övertala kroppen till att köra på lite mer efter att man slurkat i sig några öl, men när däckligan ringer runt 12-snåret på kvällen och erbjuder en fest en bit utanför(!) huddinge känner man ju att det är dags att dra sig tillbaka och överlåta kvällen till våra yngre förmågor.
 Kort och gott, en riktigt dålig superfest-timing av Grodan.

Vill även minnas att Kvibbe var lite småsliten efter tidigare bravader. PTPEs ursäkt minns jag inte direkt men eftersom han lade upp första drinktipset kommer han undan denna gång.

Billy Corgan

Billy Corgan är en skön lirare och han har några klassiska citat.
I en radiointervju fick han några frågor om Smashing Pumpkins tidigare gitarrist som blivit sparkad eftersom att han knarkade för mycket, och till slut lessnade Billy som ville ha mer frågor om sig själv:

"You wanna interview the prick, you call him, im not here to answer questions about anyone but myself!"

Efter tre inledande låtar på hovet denna mytomspunna dag, 1a mars 2008, tog bandet en kort paus och Billy snackade lite om en massa skit, antagligen om hur mycket alla säkert saknat honom under bandets frånvaro eller nåt, och under tiden skriker alla på ståplats ut önskemål om låtar. Givetvis är detta inget Super-Billy tolererar utan han drar en total flipp!

"Fuck off i'm forty years old and i play whatever I want!"

Vilken kille... Han levererar inte bara sköna citat utan är faktiskt en bra musiker också. Här är beviset på det:



I övrigt kan man konstatera att det är ett rätt svettigt derby i helgen mellan Real Madrid och Atletico Madrid i... Madrid.
Kan, precis som i princip alla derbyn, gå hur som helst.
Extra svettigt för Real dock, som i princip måste vinna den här matchen precis som alla andra kommande matcher denna säsong.
Allt att vinna för Atletico som i helgen satte på sig kondomen och tog Barcelona bakifrån. Kan bli kladdigt för Real också.

En annan kille som har det lite svettigt är Rayo-spelaren Carlos de la Vega som påstås vara inblandad i en affär med totalt 300 kilo kokain. Kan bli några år på kåken. Så jävla risigt pröjs får man väl inte som fotbollsspelare så att man måste börja kränga ladd direkt?

Om ni vill sponsra mina kommande utekvällar, skriv en kommentar med erat namn och nummer så får ni kontonummer att sätta in pengar på! Alla som betalar in minst 200 kronor får ett hedersomnämnande i ett av mina inlägg!

/Grodan


Kommentarer
Postat av: Kvibbe

Glömde att du skulle till deutchland!



Grym låt du la upp!

2009-03-03 @ 19:05:36
URL: http://fotbollochfylla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0