You're the man!

Nu är det tekniskt sett fredag och för min egen del kommer det jobbas hela kvällen. Inte särskilt spännande. Jag hoppas att ni tar förnuftet till fånga och kör på galet. Bara att ladda med veckans manliga drink som utan tvivel kommer att förgylla eran kväll! Festkommitén kommer alla att vila(gud förbjude) inför den stora dagen på lördagen. Det är två födelsedagar som skall firas, inte minst en av våra egna. Matty fyller alltså år (och även carrolajna slajna(?)) och det ryktas redan nu om en hejdundrandes fest. Mer om den stora dagen kommer senare under helgen då huddinge-bor inte är kända för att fatta snabba beslut.


Det ryktas...

...att någon i festkommitén fick nobben av Lugna Gatan och valde att tacka nej till Junior.
...att några högt uppsatta i festkommitén kommer att göra en hejdundrande entré på den stora dagen.
...att Grodan har skrämt upp kommande thailand-resenären RSB om att det är inbördeskrig i Thailand.
...att vederbörande borde kanske informera sig lite mer om vad som händer i omvärlden?


Skraj

Så skraj är RSB. Mannen, myten, legenden.





10 dagar! Helt otroligt. Snart är världens längsta försäsong äntligen över! Om endast 10 dagar tar AIK emot Halmstad hemma på Råsunda. Det var 11 år sedan AIK senast tog SM-guld och det är på tiden att vi hamnar i toppen av tabellen igen. Några som dock måste samarbeta för att nå framgångar är våra antagonister dif och hif.

www.hifdif.se

Ska bli en minst sagt en intressant säsong där ingen av Stockholmslagen förväntar sig att något stort ska ske. Större inför släpper jag när det börjar bli dags!

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: grodan

klockren bild HAHA

2009-03-27 @ 00:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0