Destination Dimman!

Kvällen kommer att inledas hemma hos Matty med en mumsig Hoegaarden. Därefter kör vi igång på riktigt och drar i oss några zoo-shot i äkta PTPE-manér. PTPE har som vana att alltid svepa i sig några snabba direkt när han kommer på plats för att komma in i stämningen från start. Kan det vara anledningen till att han enbart gått hem en gång efter stängning i hela sin krog-karriär? 

I detta skedde kommer vi att vara i rätt fas och kör på kvällen ut med veckans drink, Illusions. Planerna är sedan att vi i festkommitén med brud-följe ska sätta sin prägel på 90's.

Hur blir din kväll?



Kvällen har alltså en hel del att erbjuda! Fler livliga diskussioner kommer att gå av stapeln och vissa kommer att fortsättas. Det känns som om PTPE inte riktigt har gett oss en utförlig förklaring till sin kärlek till Tevez och Pepe. Våra drömelvor kommer så småningom att dyka upp här på bloggen med en motivation till varför jag valde Robben före Messi, hur Scholes kom in på Grodans elva eller PTPEs märkliga mittbackslås i Pepe och Terry.



Idag börjar kvalserien! AIK tar emot Västerås och det bara måste bli seger i denna match om vi ska ha någon som helst chans att ta oss upp till Eliteserien där vi hör hemma.

VI SKA TILLBAKA!

/Don juan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0