Monday james

Känns ibland som att barcelona baserar mycket av sitt spel på det faktum att motståndarlagen är rädda för dom. Stå o bolla bak i laget (vilket öht är anledningen till deras massiva bollinehav) funkar inte när motståndarna pressar och stänger ytor, och halva laget samtidigt står helt stilla, och då blir det långa djupledslöpningar som atletico bjuder till med med sin höga backlinje och press.
Fördel Atletico, uppenbarligen


En grej som stör mig otroligt jävla mycket är att lördagens la liga-matcher på 4sport nu kommenteras av EN kommentator istället för TVÅ. Resultatet blir inte helt oväntat att den ensamma kommentatorn låter som en vardagsalkis på lokala sportpuben när han ska ha 90 minuters monologer om spelförloppet och spelarna. Ett jävla under att han ens lyckas hålla sig vaken själv, för tråkigare än så blir det fan inte. Nä jag har hellre ljudet avstängt än tvingas lyssna på det där jävla gnatet, blir så ensamt. Sån enorm skillnad mot två kommentatorer, där de båda kan snacka o fylla i varandra.

"Skottlands Broder Daniel" aka Glasvegas sålde slut konserten i gbg på någon minut. här får vi veta varför:



Och om ni undrar vilken dag det är, så spelar det ingen roll för alla dagar är likadana, ett jävla pissväder, blåser snålt och en jävla massa slask och snö precis som de andra 8 månaderna då solen bestämmer sig för att prioritera andra länder.
Det börjar bli hög tid att flytta nu, man undrar ju mer och mer för varje dag varför ingen erbjuder en chefsjobb med betald villa och tjänstebil nånstans vid rivieran. Måste vara kommunikationsbrister någonstans.

Snö var kul när man var liten, nyfiken och fortfarande dum i huvet och tyckte om att göra snögubbar och åka pulka, men glädjen försvann lite efter att man utfört sin femhundrade mulning någonstans i slutet av grundskolan och man insåg att den här vita sörjan skulle omge en halva året tills man till slut ruttnade bort i det här landet. För så jävla spännande är det inte längre att behöva klä på sig som Göran Kropp varje gång man ska vista sig utomhus, för att inte tala om alla inställda tunnelbanor, bussar, spårvagnar, ja allt som sköts av människor som av någon anledning alltid blir lika förvånade när det vita vattnet anländer varje vinter. Kanske dags att lära sig kalendern och börja planera lite inför halkan nästa år?

/grodan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0