Gårdagens festligheter

Innan jag börjar med en resumé utav gårdagen så ska jag passa på att introducera den nya ordlistan som kommer att finnas med i botten utav alla inlägg. Syftet med denna ordlista är för att tillfredsställa alla våra läsare i och med att vissa målgrupper i allmänhet och deckligan i synnerhet inte riktigt förstår vad vi skriver. Givetvis tar vi hänsyn till de klagomål som kommer in och gör således allt för att uppfylla våra läsares behov. Sen vill vi på redaktionen ifrågasätta rekryteringen av dagens lärare. Något för dagens politiker att ta tag i, för uppenbarligen finns det inte kompetenta svenskalärare i alla distrikter?

Igår var Festkommitén återigen fulltaliga. PTPE som varit väldigt svag med skrivandet den senaste tiden anländer hem till Matty där vi alla sitter samlade utan att ens ha läst dagens (läs gårdagens) inlägg. Skärpning på det! Direkt när han klampar in visar han vart skåpet skall stå: "dags att börja blanda drinken nu grabbar!". Vi var något överambitiösa och körde på med en rätt så fet laddning, vilket resulterade i en mäktig smak av vodka. Veckans drink Illusions hade vi det skedet floppat hårt! Det som räddar drinken är potentialen till att bli riktigt dyng! Nästa laddning körde vi lite mildare och mer apelsinjuice. 2/5 får den, möjligtvis en trea med tanke på dess häftiga färg!

Intensiteten var som vanligt hög och förfesten bjöd på mycket! Lite Nintendo-wii turneringar av olika slag, guitar hero, livliga diskussioner och mycket annat! Vi begav oss sedan in mot civilisationen. Vägen till klubben bjöd även på lite festligheter och det var Matty som var den största aktören. Vi började med ett pit stop på Burger King där alla beställde en Hot Texas eller något i den stilen. I min värld tar man alltid bort gurkan (som senare visade sig vara en jalapeño) och det var självklart inget undantag denna gång heller. Riktigt smaskig burgare, vilket inte alla kunde hålla med om. Hot Texas gjorde själ för sitt namn i och med att somliga inte plockade bort jalapeñon. Detta utmynnade i att Matty drog en tokflipp och kastade sitt hamburgepapper som olyckligtvis träffade en rysk kärring. Hon vart vansinnig och det vart mycket munhuggande där hon gick förlorande ur striden.

Hon såg ungefär ut så här (fast inte lika glad):
ryska

Det tänkta stället 90's var riktigt fullt så vi la inte ner så mycket möda i att stå och köa i onödan. I och med att vi redan befann oss på Gamla Stan valde vi ett ställe utifrån det. Det blev Huset, vilket givetvis är lite skämmigt, men till vårat försvar så var det faktist första gången där. Det var som befarat inte mycket att hänga i julgranen med tanke på att 90% utav gästerna var killar. Korvfest på dansgolvet i en ofantligt kvav lokal är ingen höjdare.



Ordlistan:
Synnerhet: Särskilt, speciellt.
Fulltaliga: Samtliga.
Civilisationen: Ordnat samhällsliv (Observera att Huddinge såväl som Vallentuna inte tillhör denna kategori).
Pit stop: Används främst inom motorsporten. Ett kortare stop för att fylla på.
Utmynnade: Resulterade i.
Möda: Ansträngning.
Befarat: Anade, fruktade, misstänkte.
Ofantligt: Enorm.

Är det några fler konstigheter, så tveka inte att fråga! Det finns nämligen inga dumma frågor, utan enbart dumma svar!

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: Matty

hahaha ryska tanten! fett bra :P hehe

2009-03-14 @ 19:43:56
URL: http://fotbollochfylla.blogg.se/
Postat av: däckligans advokat

Vad betyder:



Hot texas (låter läskigt)

kompetent (låter som nåt med sex?)

jalapeno?



snälla hjälp oss förstå!

2009-03-14 @ 22:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0