Helgens dimma

Det var precis som vi förutspått en minst sagt galen och oerhört händelserik kväll! Vi inledde lite lugnt hos PTPE och väl där presenterades Matty som ny skribent för bloggen, han blir vårt sista tillskott i truppen. Välkommen grabben!

San Francisco-drinken vart lite utav en succé. En god och fruktig smak som slinker i bra. Precis som PTPE gick ut med häromdagen så kan man bli riktigt dyng om man inte tar det försiktigt, men eftersom vi gentlemen enbart lever en gång så sket vi i! In i dimman var det som gällde! Drinken får en fyra utav fem möjliga.

Vi tog även en titt på våra flak t-shirtar designed by Don Juan och de godkändes av samtliga medlemmar i festkommittén. Det kommer att komma ett inlägg modell större på det senare när det börjar bli lite mer aktuellt. Sommaren känns fortfarande rätt avlägsen.

Det var schlager på tv som deckligan med sällskap givetvis ville titta på, så det vara bara att gilla läget. PTPE fick mycket välförtjänt ett nytt smeknamn; Schlagerkungen. Jag kunde snabbt associera honom med han som var med i FCZ. PTPE visade sina schlagerkunskaper och brudarna vart riktigt imponerade. Han har ett par ess i ärmen den grabben! Besvikelsen var dock stor när kill-favoriten Amy Diamond INTE tog en plats i finalen....korrupt tävling med andra ord.

Vi kom längre och längre in i dimman och medan PTPE och Matty visade motorsågen, vattenspridaren m.fl så lärde jag Patty att dansa lite gammal hederlig bugg. Sedan följde lite vanlig urartning och allt dokumenterades utav vår inhyrda fotograf: Mallanballan.

Vi begav oss sedan till Royal Garden i kungsan och mycket riktigt dominerade vi dansgolvet. Det var bra drag hela kvällen och det kändes nästan som guldåren på Soft kök och bar. Gällande PTPE's polisanmälning så tror vi på redaktionen att det inte kommer att leda någon vart. Vi anser även att idiot-vakter som vederbörande borde granskas ordentligt och att vi inte har någon förståelse till hur somliga verkar få sin licens i en chipspåse. Vidare så är förseelser som dessa ingenting vi sysslar med utan det överlämnar vi till våra vänner i Huddinge som tydligen roar sig med att stå på bord. Kvällen avslutades med lite härlig dans, trots att PTPE och Matty hade dragit.

Mjölkning Kör bara! Royal GardenVattenspridarenKvinnlikärlekDon Juan visar vägen.Grabbarna bara kör!Fylla utan fotbollLandningsbanaSchteker på!

För omväxlingsskull gick även resultaten min väg och i och med att jag tippade rätt segrare i både Barca och Las Palmas matchen, samt även kirrade in ett X i Madrid-derbyt så kändes kvällen fullbordad. Här har ni länken till ännu en matchrapport från min sida, denna gång Las Palmas - Alavés: http://www.svenskafans.com/spanien/laspalmas/artikel.asp?id=284820

/Don Juan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0