"Då tar vi två!"

Då tänkte jag dra min anekdot från den kvällen, men för att allt ska bli rätt så tänkte jag korrigera min käre vän Grodan, det var den 29e februari. Skottår alltså. Och från en vän till en annan så var det alltså Johans tjugonde födelsedag. Kvällen började lite enkelt hos Grodan med lite bira som senare vart tequila. Några lumpenpolare kom över till oss och det vart en trevlig inledning på kvällen. Linus hade slagit på stort och laddat med en mohikan-frilla som inte riktigt gick hem hos tjejerna. Vi mötte senare upp födelsedagsbarnet med sällskap och gick in på dåvarande The Vibe som byter namn lika ofta som PTPE träffar sin flickvän.

Vi schtekte självklart på med ett bord som Linus mycket snyggt kirrade. Servitrisen förklarade mycket artigt att man var tvungen att beställa ett helrör för att få slå sig ned vid de exklusiva borden. Linus slog till med "då tar vi två!". 15 minuter senare sitter Linus i en taxi på väg hem efter att ha blivit utslängd och fattar ingenting fören dagen därpå. 4000 kr rök på en timme och inte en susning om hur det gick till. Det var ett tecken på urartning och det skulle givetvis bli mer.


Första insats kör hårt!

Kvällen fortsatte i ett rasande tempo och vi vart alltmer runda om fötterna. Då var det självfallet dags för nästa man till rakning; vakten ville ta ett snack med vederbörande och Johan försökte göra allt för att bevisa att han inte var för full. Det slutade med att båda skickades ut efter att födelsedagsbarnet stött ihop med något och föll sedan ner på golvet.

Av liknande anledningar kastades fler ut i vårt sällskap och tillslut gick man runt själv där inne, helt omedveten om vad som hänt med övriga. Det var dags att avrunda kvällen...

/Don Juan

Kommentarer
Postat av: grodan

en kväll i dimman helt enkelt!

2009-03-03 @ 20:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0