Skandal

Då ska vi se... Baserat på hur man mådde imorse (ingen höjdare) och den bakisångest man har nu (massiv) kan man väl säga att det blev en rätt chill kväll igår, trots mycket som talade emot Festkommiténs ursprungliga planer!

En skön middag som avnjöts med ett lite finare glas mjörre inledde kvällen hos PTPE. Muntra miner och sjävklart en jävla massa skvaller flöt iväg innan det var dags för en rakning av Don Juan, signerad Grodan.
Rakningen gällde alltså huvudet, hur han sköter skogen i de mer tempererade områden får han avlägga rapport på själv. Just denna rakning mottogs ju med blandade reaktioner, som ni kan se i Don Juans tidigare inlägg. Vi kan dock konstatera att det är fullständig blamage-varning att tvärsåga en frilla sådär. Skärpning på den!

Som vissa av er kanske vet spelades det ett par rätt intressanta matcher ute i europa igår, tyvärr har jag för dåliga minnen av gårdagen för att avge referat men vissa vann, vissa förlorade.

Allt eftersom kvällen gick och alkoholen flödade blev vi såklart mer o mer dumma i huvet och nivån sjönk snabbare än titanic. Speciellt PTPE var farligt nära gränserna när han på frågan "ni måste säga en fotbollsspelare som ni måste ha sex med" först ivrigt undrade om man fick välja helt själv, och sen drog till med Carlos Tevez. Kanske inte fotbollsvärldens snyggaste.




Ruskigt skönt dansgolv igår, mycket på grund av Lets dance-muppen som körde någon jävla vals över hela golvet och följaktligen fick sig en ordentlig avhyvling av Don Juan och Grodan.
En annan grabb som faktiskt visste hur man dansar visade vägen direkt och stod stilla och KLAPPADE HÄNDERNA i takt med musiken från vår ankomst kl 00.30 till stängning. Inte helt oväntat var han även helt själv ute. Riktigt skön.

Som sagt, man mår väl inte hundraprocentigt idag men det finns de som haft det värre... Ett ämne som kom upp under gårdagen var Legenden RSB. En riktigt skön snubbe som alltid bjuder på det oväntade i blandade former. Ungefär som en Leo Messi för socialt inkompatibla människor!
Ett av guldkornen är såklart när Jag och min dåvarande flickvän låg och myste lite i en säng på en förfest, och RSB helt plötsligt glider in och försöker steka på. Han hade helt enkelt inte fattat läget och låg nu och trodde att det var en riktigt schysst trekant på G. Kan inte ens tänka mig besvikelsen som uppstår när han fattade läget och missade chansen...

... Vi övriga inblandade var väl inte riktigt lika besvikna.

Nu blir det till att ladda för kneg och försöka smälta taxinotan som jag antar kommer läggas upp här på bloggen.
Blir lättare att smälta då.


En eloge till PTPE som bestämde sig för att köra på igår! Dock skandaltendenser när han 23.00 droppar "jag måste bara ringa o kolla med mamma o se vad hon tycker först".


/grodan


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha RSB är ett riktigt orginal. undra hur det går för honom med bengan?!

2009-03-12 @ 21:29:19
Postat av: Grodan

RSB slickar sig fortfarande om munnen med jämna mellanrum... det är vad jag har hört i alla fall!

2009-03-13 @ 03:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0