Oroväckande tendenser

Tänkte att jag skulle slippa skriva på den här stekarbloggen tills imorgon i alla fall, men ödet ledde mig på andra vägar...
Detta kräver, till att börja med, en bra låt att softa in på.

Mina Damer och Herrar;

The Streets - Let's push things forward



Original Pirate Material, The streets första skiva, är ju en evig klassiker. Vem fan satt inte och diggade till mike skinners britt-dialekt som fjortonåring, precis vid mp3-spelarnas genombrott.
Bara en sån grej, släppa en av decenniets mest hyllade album mitt i den andra generationens mp3-boom, UNDER NAMNET Original Pirate Material.

Iskallt.

Något annat som är iskallt är ju det svenska vädret.
Visst, jag låg inte direkt på playan och glassade pina colada i berlin, moln och jävligt väder har de ju i bratwurstens hemland med, men det är något med det svenska klimatet som får mig att vilja spy bara.
Sen att det är så jävligt att man slängs mellan hopp och tvivel... För en vecka sedan var det sol och varmt, sen tittar man bort en sekund och efter det är man tillbaka i nåt sorts evigt vinterland som är kyligare än schweizisk utrikespolitik.

********************************

Nåväl, nog med bitterhet kring det svenska icke-klimatet, och åter till anledningen att jag sitter här o klottrar ändå.
Fick nämligen ett samtal av min gamla vapendragare tillika medskribent Don Juan som avslöjade vissa Oroväckande Tendenser.
Det visade sig att PTPE, mannen som inte fullföljt en utekväll sedan 2006, insinuerat att vi istället för dyngfylla och popklubb skulle ägna onsdagskvällen åt en CHILLKVÄLL. En skandal såklart, endast förmildrat av den omständighet att... NEJ det finns ingen förmildrande omständighet! Skandal rakt av!
Jag kan dock meddela att jag har fortsatt förtroende för PTPEs kapacitet och har förstått att Don Juan efter viss konversation förmått PTPE att ta tillbaka sitt förslag och köra på som planerat.

********************************

Någon som har statistik på hur många % av PTPEs utekvällar som avslutas vid stängningsdags?
10-20%?

********************************

Svagt även av PTPE och Don Juan att inte skotta konstgräset så vi kunde lira där imorn.

********************************

I övrigt inte mycket att rapportera från Berlin, rövhålens huvudstad. Tyskarna är fortfarande dumma i huvet och deras veteöl smakar fortfarande skit. Detta ledde till total alkoholbojkott från min sida efter första dagen och jag drack totalt EN öl.
Några iaktaganden:

Inga snygga tyskor
Muren är borta (det mesta)
Ingen pratar engelska
De har fortfarande inte fattat att öl görs på MALT och HUMLE utan envisas med att trixa med vete
Kalla kriget är slut


Som ni fattar kan berlin dra åt helvete, det var en delvis läcker stad men ska man dit är det nog nattlivet som gäller i så fall. Kanske ett fall för festkommitén nästa sommar eller möjligtvis på väg till Barca. Tills dess säger vi godnatt och hoppas att britterna hinner bomba skiten ytterligare en gång innan det är dags.

***********************************

Ni som följt mitt tips i förra inlägget och spanat in www.kalender.nu (det är en internet-kalender) fattar att idag är det Lill-Lördag och just denna Lill-Lördag är väldigt speciell. Vi har nämligen en kille (kanske 2) i sällskapet som ska torska Baba-oskulden.
Den sexuella antydningen är inte ett coolt uttryck utan är en förvarning till alla inblandade om att det kan gå vilt till där ibland.
Trots att vädret återigen bestämt sig för att knulla det svenska folket utan förvarning har Festkommitén visat prov på stor kreativitet och beslutsamhet och fixat möjlighet att både lira boll, träna och plaska omkring i pool. Hur detta gått till är inget vi kan avslöja här mer än att det rör sig om sofistikerade affärskontakter.
Efter dessa barnsligheter kommer kvällen fortsätta som planerat med mer vuxen aktivitet såsom middagsbjudning (vi antar att PTPE, som verkar missa barnsligheterna, lagat middag till oss andra) och en intensiv Champions League-omgång. Det mest intressanta blir såklart vilken FOTBOLLSMATCH som viasat MOTOR (100% motorsport) sänder.
Sedan väntar baba.


Fulla pop-fjortisar på baba!

Inte helt oväntat verkar Baba ha något sorts samarbete med Ace som också är ett skönt ställe med tyvärr lite mindre dräggighet. Ace saknar också närhet till ett bra korvställe. Grodan saknar närhet i allmänhet.

*********************************

På inköpslistan inför imorn:

18 sofiero
0.7 liter vodka + 1 påse turkisk peppar
2 korvar med rostad lök (7-eleven Mariatorget kl 03.05)


Mer dyngmusik är att vänta nu när det är helg igen!

/GRODAN!

Kommentarer
Postat av: AjaBajaMaja

ses på baba!

2009-03-11 @ 09:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0