Got myself on track

Ljusning nu, piller is the shit and that's that.

Kollade upp antagningsstatistiken för utbildningen jag troligtvis kommer välja till våren, och otroligt nog ser det rätt lugnt ut att komma in. Föga förvånande är det dock INTE gymnasiebetygen jag kvalar in på utan istället högskoleprovet.

Vi i Festkommitén som gick i Kärrtorp  slet väl inte direkt ut oss när det gällde gymnasiestudierna, istället gällde rätt blodiga godiskrig på lektionerna och en allmän jävla lekstuga.
Man vet t.ex. att det är låg nivå på klassen när läraren vädjar om att alla åtminstone ska göra ETT tal på mattelektionerna. Och sen går alla rakt ut och spelar spel på datorerna istället.
Kanske onödigt att förtydliga, men den läraren fick sparken efter att vi tog studenten.

Trots 3 års lekstuga är man ändå aktuell för högre utbildning och det är ju bara att konstatera; gymnasiet är en tid för grova dimmor, massivt stök och att testa livet. Går man till gymnasiet för att studera... Ja då tar man nog livet lite för allvarligt.

Jag tror vi var runt 30 grabbar i vår klass i första termin, årskurs ett i gymnasiet. Vid studenten var detta antal något decimerat p.g.a kraftigt bortfall.
Förutom PTPE, som lämnade plugget för hederligt kneg, var även Don Juan nära att avsluta studierna när han uppmanades av studierektorn att hoppa av plugget, efter en rätt intensiv period av stök och bök i klassrummet. Hade marginalerna med sig och fortsatte plugget.
Grodan även han nära bortfall, efter ambulansåk från plugget en vacker höstmorgon med destination Södersjukhuset. Hade marginalerna med sig och fortsatte både leva och plugga. Det ena var roligare än det andra.



I övrigt råder stor förvirring. Av det mesta att döma verkar det ju vara mitten av Juni, men någonstans börjar man ändå undra. Vad är det för jävla väder? Jag går runt med höstjacka i miljöer som är som hämtade från Glasgow; grått, blött och konstiga paraplymänniskor överallt. Fortsätter det såhär är jag helt inne på Saddams linje med att bränna oljefält så det stänker.

Vilket även får mig att tänka på dessa jävla paraplymänniskor. Använder man paraply år 2009 är sannolikheten stor att personen är mentalt eftersatt och följdaktligen får man även jävligt svårt att hantera paraplyet i offentliga miljöer. Fy FAN vad det viftas med dessa jävla pissparaplyer så fort man kliver in i en större folksamling. jag fullständigt HATAR det. Man får skiten i fejan hela jävla tiden eftersom att de jävla kreaturen som brukar skiten saknar koordinationen och respekten att undvika andra människors trynen med sina regnskydd. För fan skaffa regnsäkra ytterplagg eller ta att det blir lite fukt på kläderna.



För att samanfatta lite:

Audio Bullys - Get myself on track


/Grodan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0