Kort genomgång

Inatt på jobbet tuggade jag tuggummi och kom att tänka på att det är dags för ett klargörande angående tummituggning.

Den allmänna uppfattningen är att tuggummi höjer coolhetsfaktorn. Det är en sanning med modifikation.
Närmare sanningen är att tuggummituggandet fungerar som en multiplikator på utövarens coolhets-faktor. Räknat på Festkommiténs coolhetsfaktor, som går mellan -20 och 20, är det alltså möjligt att bli MINDRE cool genom att tugga tuggummi. Endast personer som redan besitter en viss coolhet drar alltså nytta av tuggummits positiva aspekter.

Naturligtvis finns det reservationer för vad som gäller även inom detta område. Tuggumin som gäller är alltså flourtuggummin (stimorol, extra osv). Godistuggummin räknas alltså inte till RSBs stora förtret.
Vidare finns begränsningar gällande det antal som brukas samtidigt. För de små tuggumin gäller max 2 st. Vid användning av större sorter t.ex. stimorol senses kan 1 st ses som en övre gräns. Kom ihåg att tuggummit ska visa på medvetenhet, en stor klump i käften ser bara dumt ut.

Hur cool du än är slipper ingen undan de allmänna oskrivna lagar kring vett och etikett. Därför bör du vid längre vistelse i sällskap oavsett karaktär snyggt ta ur tuggummin. Här gäller att inte bara spotta ut tuggummit utan förslagsvis stoppa in i ett kvitto eller liknande och lägga i papperskorg.
Om du är ensam vid tillfället för uttagningen kan du även försiktigt spotta tuggummit rakt framför dig för att sedan sparka bort det så långt du kan. Här bör beaktas att fåglar gärna prövar att äta tuggummin vilket kan resultera i att deras näbbar fastnar i varandra och följdaktligen dör av svält. Avgör själv om det ger tillräckligt nöje för att använda denna metod.

Hoppas denna korta genomgång gav klarhet i denna fråga!

Ledig denna vecka!

/Grodan

Kommentarer
Postat av: lia

"Om du är ensam vid tillfället för uttagningen kan du även försiktigt spotta tuggummit rakt framför dig för att sedan sparka bort det så långt du kan."



om jag inte minns fel utövade du detta på en ganska folktät shoppinggata i sthlm? :)

2009-07-09 @ 13:31:26
URL: http://gbgsfinest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0