Grande!

Gårdagens dimma var som sagt i en klass för sig. För mitt vidkommande resulterade gårdagen i en relativt stor bakfylla, minnesluckor, samt lindrig ryggont. Det sistnämnda beror på uppvisningen vi i FK drog till med på dansgolvet.

Extremt bra drag igår i ett fullsatt Baba Sonic. I sedvanlig ordning rådde det långa köer som avverkades snabbt av vår listighet och rutin. Vi gick längst fram i kön och eftersom att det är ofantligt låga odds på att vi känner någon så lyckades vi även denna kväll slippa undan väntetiden. Vi lyckades även senare på samma vis få in Söt-Sofie som för övrigt tog sin Baba-oskuld. Grande!

Väl inne på Baba hände det en hel del, men det är inget vi i comité de fiesta kan orda om. De som vet, de vet. Enda minuset från kvällen får väl bli vår frånvaro från Wollmars som är ett måste att hinna med innan en Baba-kväll. Oroväckande är även rapporter som gör gällande att 91:or har börjat vistas ute på krogen. Gäller att se upp om man inte väljer att göra en Grodan: "allt utan blöja, går att töja".

Med det sagt ser vi fram emot nya dimmor på den legendariska söderklubben. Man är aldrig för gammal för Baba, bara att konstatera.

 /Don Juan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0